USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.75 9.87

Мав при собі 140 закладок із наркотиками: у Луцьку судять 18-річного студента

6 Квітня 2024 19:16
Студента в Луцьку запідозрили у торгівлі наркотиками. Правоохоронці виявили в хлопця 140 закладок. Юнаку тільки-но виповнилося 18 років.

Хлопець навчається у Волинському фаховому коледжі Національного університету харчових технологій, ідеться в сюжеті ТРК «Аверс».

«Він навчається, є студентом вищого навчального закладу. Ніколи не притягався… Особа молодого віку», – зазначив адвокат Олександр Лавренчук.

Студента затримали 20 березня. Згодом правоохоронці повідомили, що 18-річний хлопець забезпечував функціонування Telegram-каналів, збував наркотики та психотропи через закладки. Юнака піймали на гарячому.

Під час обшуків у нього виявили понад сотню закладок з амфетаміном, метадоном, канабісом і одним із найнебезпечніших психотропів – так званими солями.

За словами правоохоронців, вартість вилучених наркотиків – понад 100 тисяч гривень.

«Злочин відноситься до найбільш тяжких суспільно-небезпечних злочинів, враховуючи кількість вилученої психотропної речовини. У нього було аж 140 закладок. Вважаємо, що вказане підтверджує його причетність до збуту психотропних речовин», – інформувала прокурор Наталія Обушко.
Читати ще: Щомісяця збували 50 тисяч закладок: як поліція викрила і знищила наркосиндикат на Волині

Поки справу розслідують, лучанину оголосили підозру. Суд першої інстанції обрав йому запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт.

«Позиція прокурора базується винятково на припущеннях, зокрема винуватості, та підкріплюється винятково думкою прокурора, а не доказами, які мали би бути додані», – наголосив адвокат Олександр Лавренчук.

Якщо вину юнака доведуть, то йому загрожує від шести до десяти років за ґратами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus