USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Посварився з дівчиною і знайшов амфетамін: лучанин, якого спіймали з наркотиками, заплатить штраф

28 Вересня 2021 15:32
У Луцькому міськрайонному суді судили 22-річного лучанина. Поліція виявила у хлопця пакетик з амфетаміном. Юнак відмовився від адвоката і запевнив, що готовий понести відповідальність за свій учинок.

Як ідеться в сюжеті телеканалу «Аверс», обвинувачуваний Владислав прийшов до зали суду з вітчимом. Проти зйомки не заперечував.

Хлопець визнав свою вину повністю. Розповів, що 4 червня посварився з дівчиною, а пакетик із білою речовиною знайшов на сходах у будинку на вулиці Дубнівській. Здогадався, що там амфетамін, тож забрав наркотик і сховав у мобільний телефон. Згодом його зупинила поліція.

Владислав зізнався, що пробував амфетамін три-чотири роки тому. Переконував, цього разу не збирався вживати його.

Вітчим обвинувачуваного Анатолій зазначив, що його ошелешив інцидент із наркотиками, проте впевнений, що ситуація стане для сина важливим уроком.

«Я раніше не помічав, що він щось там вживав чи не вживав… Я був ошелешений, – сказав Анатолій. – Він так само мені все пояснив. Він такий, що говорить мені те, що є. Може мамі щось не розповісти, аби не травмувати, а мені говорить усе. Я не думаю, що він сильно винний. Різне буває. Відпрацює, заплатить, бо покарання має бути однозначно. Я хотів би, щоб, звісно, це був штраф».
Суддя Андрій Сівчук оголосив ухвалу: Владислав мусить сплатити 17 тисяч гривень штрафу.

Нагадаємо, в населених пунктах Луцької громади посилено боротимуться з поширенням наркоманії серед молоді. Критична ситуація з розповсюдження наркотичних засобів назріла свого часу, зокрема, у Княгининівській громаді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Новий українець Показати IP 28 Вересня 2021 16:43
.....люди, побійтеся Бога, не вживайте оту всю гидоту, ваше життя і здоров'я, то є найбільший дар!
5 Показати IP 28 Вересня 2021 20:03
Хлопчина визнав вину і був готовий понести відповідальність за свій вчинок - це сьогодні велика рідкість. Дуже хочеться вірити,що ця ситуація стане для нього попередженням і уроком на все життя.
Експерт Показати IP 29 Вересня 2021 13:28
Ну до нового Украинця, ну твоему утверждению есть противоречия, учитывая то что на фронте дохнут молодые, видимо командование имеет другое мнение

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus