USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В Україні дозволили майбутнім водіям навчатись дистанційно

15 Вересня 2021 20:53
Майбутні водії тепер готуватися до здачі іспитів на водіння транспортного засобу можуть онлайн. А водійське посвідчення дозволяється отримувати кур’єром.

Відповідну постанову було прийнято Кабінетом Міністрів на засіданні в середу, 15 вересня, передає Кореспондент.

«Йдеться про забезпечення права на дистанційну форму навчання з підготовки водіїв за допомогою єдиної інформаційної системи МВС. І про можливість отримання через електронний кабінет водія посвідчення водія з використанням засобів поштового зв’язку», – підкреслив глава МВС Денис Монастирський.

Такою послугою можуть скористатися українці, які готуються вперше сісти за кермо авто, а також ті, хто перекваліфіковується.

Дистанційне навчання з теоретичної підготовки водіїв має здійснюватися для груп у складі не більше 10 осіб.

Якщо заклад втрачає акредитацію, то онлайн-навчання припиняється.

Посвідчення водія, замовлене через додаток державних послуг Дія або через електронний кабінет водія, за бажанням і за окрему плату через МВС можуть привезти кур’єром або відправити поштою.

Нагадаємо, в Україні змінили правила іспиту на права. Теорію водії здаватимуть за новими екзаменаційними білетами, які актуалізують відповідно до чинного законодавства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 15 Вересня 2021 21:07
То як ж онлайн? Хіба було не онлайн раніше? Вроді ж онлайн все було, сідаєш за комп'ютер, заходиш на олх і шукаєш оголошення про покупку водійського посвідчення, тиснеш пару кнопок і готово! Вроді все онлайн!
ЛучанкаТ Показати IP 16 Вересня 2021 16:14
Видно коронавірус не справляється. Хочуть, щоб нас добили на дорогах. Луцьк і так уже по кількості ДТП прирівняли до міст-мільйонників. Дані страхових компаній.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus