USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Майдан дав Януковичу час на роздуми до ранку

21 Лютого 2014 20:47
Присутні на Майдані Незалежності люди освистали лідерів опозиції, які вийшли до них, щоб розповісти про підписання угоди з владою України про врегулювання кризи.

Виступ лідера фракції УДАР Віталія Кличка перервав один з сотників Майдану, - інформує Українська Правда. Він вийшов на сцену і заявив, що якщо президент Віктор Янукович не піде у відставку до 10 ранку 22 лютого, люди підуть у збройний наступ.

Присутні на Майдані жваво підтримали цю заяву.

У цей час через натовп до сцени проносили труни із активістами, яких було вбито силовиками під час загострення сутички в Києві.

Присутні на сцені, в тому числі політики, стали на одне коліно, щоб вшанувати пам'ять загиблих. Але вони не були переконливими і подальші їхні виступи продовжували освистувати.


Лідер УДАРу Віталій Кличко вибачився перед Майданом після того, як вислухав людей, обурених домовленостями лідерів опозиції та президентом Віктором
Януковичем.

"Розумію, і задоволення від цього я ніколи не отримував. Але одне хочу сказати: якщо когось я образив, я вибачаюся за це – але я роблю щиро все для того, щоб Україна перемогла. Я роблю все щиро, що від мене залежить, для того, щоб не пролилася кров", - заявив він.



Раніше, після першого виходу на сцену, Кличка оточили натовп і він сказав активістам, що Янукович добровільно у відставку не піде, передає "5 канал".

"Він не піде у відставку, це не реально. Треба думати про реальні кроки", - сказав Кличко і назвав "великою помилкою" намір іти у новий наступ, якщо Янукович до ранку суботи не подасть у відставку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 29
12345 Показати IP 21 Лютого 2014 20:56
Такое впечатлене что правый сектор тайно финансируют русские чтобы загонять ситуацию еще глубже и дальше в бездну. Что бы под шумок запустить гражданскую войну и разделить страну. Есть же договоренности пусть хреновые но зато без насилия.
шо до 12345 Показати IP 21 Лютого 2014 21:06
ти там строчиш.всі в білорусії будуть.ніхто не заплатить вам
12345 до шо Показати IP 21 Лютого 2014 21:12
Цель штурма захватить януковича и линчивать как кадаффи? А кто-то задумывался сколько гробов появилось пока кадаффи ловили. Стоит ли жизнь януковича жизней тех кто погибнет еще??????????
омар до 12345 Показати IP 21 Лютого 2014 21:39
"стоит". народу україни воно вже коштувало перевтіленню звичайного стоматолога в незвичайного мільйонера. це один епізод. показовий. а скільки їх ще? обкрадати народ - не по "батьківськи".
ОлаЛа до омар Показати IP 21 Лютого 2014 21:50
Гроші, що "спіонерів" Лазаренко з Тимошенко, повернули в Україну? Ну то майте розум - і ці не повернуть, а ви все полюєте... Задумуйтесь вже як країну з руїн піднімати "вояки" плеат!!!
12345 до омар Показати IP 21 Лютого 2014 22:22
Это ты про Тягибока и Евгена Мельника говоришь про стоматологов миллионеров?
він до 12345 Показати IP 21 Лютого 2014 22:25
ні це про сашу стоматолога
Остап до омар Показати IP 21 Лютого 2014 22:53
ПРОСТВІТІТЬ ЩО ЗА СТОМАТОЛОГ ВЖЕ НЕВПЕРШЕ ЧУЮ????
!!! до Остап Показати IP 22 Лютого 2014 01:45
Це він про старшого сина Януковича, але, якби хтось дійсно захотів розібратися в ситуації, то знайшов би факти що все далеко не так як кажуть.
5454 до 12345 Показати IP 21 Лютого 2014 23:02
Януковичу хватить 10 хвилин щоб взяти шнурок піти в туалет і повіситися.
Коля Показати IP 21 Лютого 2014 20:57
Опозиція привела до влади такого звіра, якого вже не може контролювати. "Правий сектор" - найбліьше зло Майдану. Лідер ПС по західному регіону - Олександр Музиченко - воював в чеченській війні за Чечню під контролем Шаміля Басаєва, прийняв іслам, у 90-х займався рекетом і бандитизмом, сидів у тюрмі, . Зараз він налаштований вбивати всіх євреїв, росіян і просто російськомовних, депутатів ПР і компартії і їх сім'Ї, міліціонерів і їх сім'ї і всіх, хто не спримає ідеологію Бандери і крайнього націоналізму.
Джулія до Коля Показати IP 21 Лютого 2014 20:59
З цього "списку" виключимо російськомовних.
Саша до Коля Показати IP 21 Лютого 2014 21:11
"росiйськомовних" тут третина Луцька.. так шо такi байкi тiльки хворi можуть пiдтримувати для розпалювання ворожнечi, щоби подiлити Україну! Якщо буде вам голову затуманювати, згадайте, хто на Майданi в Києвi був ? росiйскомовних побiльше певно, бо така в нас iсторiя. тут деякi "корiннi" лучани української не знають, тiльки суржик.. а ви тут ще за росiйськомовних думаєте як спiвали Гадюкiни - "жид ти чи поляк, аби був не фраєр".
екскурсовод Показати IP 21 Лютого 2014 21:11
ОЦЕ ТАКА ДЕМОКРАТІЯ НАСТУПИЛА!!!! ЇЗДЯТЬ ПО РАЙОНАХ І ПОГРОЖУЮТЬ ФІЗИЧНОЮ РОЗПРАВОЮ ЧЛЕНАМ ПР ТА ІХ СІМ'ЯМ!!! ЛЮДИ СХАМЕНІТЬСЯ!!!!! ОДНА ДИКТАТУРА ЗМІНЮЄ ІНШУ, АЛЕ ЦЯ БІЛЬШ ЖОРСТОКІША, ВИКОРИСТОВУЄ В СВОЇЙ ПОЛІТИЦІ ТІЛЬКИ СИЛУ ТА НАСИЛЬСТВО, ФАШИЗМ. ПОВЕРНУЛИСЬ ДО СЕРЕДНЬОВІЧЧЯ!!! ГОЛОСУВАТИ ВІДТЕПЕР БУДЕТЕ ПІД НАГЛЯДОМ ПАЛОК, А ЯКЩО НЕ ЗАТОГО - ТО БУДЕТЕ ПОБИТІ, А МОЖЛИВО І ВБИТІ!!! ЦЕ ОСТАТОЧНИЙ КІНЕЦЬ ДЕМОКРАТІЇ В УКРАЇНІ, БО ПРИМУСОВО БУДЕМ ОБИРАТИ ТІЛЬКИ ОДНУ ПОЛІТИЧНУ СИЛУ І ВСЕ, ЯК В РАДЯНСЬКОМУ СОЮЗІ!!! ЗВЕРТАЮСЬ ДО ЛЮДЕЙ ЩО ПІДТРИМУЮТЬ ЦЕ ЗВІРСТВО, ОТЯМТЕСЬ, ЗРОЗУМІЙТЕ КУДИ ВИ СЕБЕ ЗАГАНЯЄТЕ, ВИ ЗГОДОМ НЕ БУДЕТЕ МАТИ НІЯКОГО ПРАВА ВИБОРУ, І ЦЕ ВСЕ НА ФОНІ РОЗРУХИ ТА КАТАСТРОФІЧНОЇ ЕКОНОМІЧНОЇ КРИЗИ ЯКА ВЖЕ НАСУВАЄТЬСЯ НА УКРАЇНУ!!! ЗАДУМАЙТЕСЬ, ПРОШУ!!! НЕ ЖИВІТЬ НА ЕМОЦІЯХ ТА ГНІВІ!!! ДУМАЙТЕ ПРО МАЙБУТНЄ!
БОГДАН Показати IP 21 Лютого 2014 21:18
Єдиний політик,який буде спроможний впоратись із =правим сектором=-це Юлія Тимошенко.По факту маємо армію ванатиків-бойовиків,які сліпо віддані Ярошу та Музиченку.Якщо буде наказ,то вони легко можуть взяти штурмом навіть Донецьк і Крим.
? до БОГДАН Показати IP 22 Лютого 2014 01:52
То ви підтверджуєте що Тимошенко одна з них? А відносно штурму - взяти то вони можуть, тільки як довго протримаються живими. Чому ви всі так недооцінюєте схід? Схід - це мудрість, а мудрість завжди перемагає! Чому США ніяк не може справитися з ісламістами? Бо це схід! А схід...!
майданутим Показати IP 21 Лютого 2014 21:46
вже зовсім без мозгів. таке роблять таке враження що вони вже будуть країною керувати і не треба нікого. бійтеся Бога. І потім не плачте що вас б"ють бо ж самі провокуєте . А беркут теж сини і чоловіки і мусять обороняти хоча б себе від таких агресивних
ООО Показати IP 21 Лютого 2014 21:46
Допустим, Янукович к 10 уйдет в отставку. Дальше что? Бандерлоги-майдауны разбежатся по домам? Пойдут работать? Уверяю - нет, они этого не умеют. Будут искать нового "врага". Ведь на майдауне кормят, платят, да и ощущение героизма и собственной значимости... Киеву надо готовиться к дальнейшим погромам. Боюсь представить, когда закончится финансирование... А потом новая "власть" демократично, по-европейски раздавит своих сподвижников... ... Надо занимать место в первом ряду.
логіка Показати IP 21 Лютого 2014 22:10
А тепер включайте мізки - йдуть штурмувати, Януковича по любому охорона вивозить, навіть з Києва, закони прийняті у Раді не підписані, світ бачить хто не дотримується домовленностей, яки б вони не були і для кого прийнятні, а для кого ні, но це дипломатія і брали участь у цьому посли з країн ЄС і як думаєте, яка буде реакція?! А тут вже питання - кому це вигідно і на кого "працює" той Правий сектор і чи взагалі вони з головою товаришують?!
додаток до логіка Показати IP 22 Лютого 2014 02:02
Міліція знешкоджена, війська теж, причому Верховною Радою України. Держава в даний час знаходиться буз будь-якого захисту. Якщо в країні в даній ситуації почнуться знову бойові дії, то це прямий щлях для введення в україну військ інших держав - "миротворців". ООН вже з позавчорашнього дня потирає руки. Марно тут комусь говорити що введення військ на територію України є одним з пунктів задовго до цього написного "плану", ніхто цього не хотів слухати раніше і не хоче слухати зараз. Грузію пам'ятаєте не так давно? Зараз цей план ще більш удосконалений. чому ви всі такі наївні? Треба не між собою віиясняти відносини, а рятувати країну від інших держав!!! А Янукович на посаді президента при знешкоджених депутатах ще може багато в чому допомогти державі!
Украинец Показати IP 21 Лютого 2014 22:22
СПАСИБО, жителям Волыни - За червоно-чьорну УКРАIНУ
Не байдужа Показати IP 21 Лютого 2014 22:24
Кому погано жилося при цій владі? Пенсії, зарплати, допомогу на дітей, малозабезпечним, безробітним платили, хай небагато, але ж регулярно. Ну піде Янукович у відставку? А далі що? Хто прийде до влади? Правий сектор і починеться військова диктатура. Мені страшно, що вся повнота влади опиниться в руках радикально налаштованих молодиків, які нічого окрім розгромів, підпалів і розбоїв робити не вміють, які швидше за все не знають історії (ті хто історію знає, памятники не буде валити). МЕНІ ВЖЕ СТРАШНО ЖИТИ В КРАЇНІ ДЕ НЕ НЕМАЄ ПОВАГИ ДО СТАРШИХ (СИТУАЦІЯ З БАШКАЛЕНКО), ДЕ СТРАШНО ВИСЛОВИТИ ДУМКУ, ЯКЩО ВОНА ВІДМІННА ВІД ПОЗИЦІЇ РАДИКАЛІВ, ДЕ ГРОМАДСЬКИЙ ПОРЯДОК ОХОРОНЯЮТЬ НЕАДЕКВАТНІ МОЛОДИКИ В МАСКАХ І З БИТАМИ.
До небайдужої Показати IP 21 Лютого 2014 23:05
Рабська позиція! А щодо поваги до старших, то козак на майдані був теж старшим за своїх катів у пагонах!! Від куль загинули теж старші за снайперів! Продовжувати, думаю, не потрібно....
Не байдужа до До небайдужої Показати IP 21 Лютого 2014 23:11
У вас дуже вузький кругозір, проаналізуйте всі відео з козаком і у вас кардинально зміниться думка. продовжуйте
ок Показати IP 21 Лютого 2014 23:17
на майдані голота або ж обніщавші "бізнесмени".Їм нема що втрачати.Нормальні люди живуть і працюють.і будуть голосувати не за правий сектор чи опозицію і не за ЮЛЬКУ А ВИ НЕ ПОВІРИТЕ ЗА Януковича.
Туди ж Показати IP 21 Лютого 2014 23:19
Бачили і не по відео
Я Показати IP 21 Лютого 2014 23:26
Лідерам опозиції нас*ати на народ. Їм головне заробити бонуси та отримати частку влади так як їхні дивіденди дуже зменшились у порівнянні з часами правління. Тимошенко теж скучила за прихованими мільйонами та дорогими платтями. За цілий день нікого не притягнуто до відповідальності. Позор! Нащо було стояти? ЯНИКА НА ПАЛЮ!!!
Ти до Я Показати IP 22 Лютого 2014 02:14
Давай тебе першого притягнемо до відповідальності! Що не хочеш? Не винен? А докажи? А для чого ж розбиратися? Що, шось не так? То чого ж яника на палю? Що він тобі власне зробив? Нічого ні хорошого не поганого? Він в тебе не стріляв і нікого не закликав стріляти, принаймні фактів до цього часу ніде і ні в кого немає, таке можуть казати тільки ті хто хоче розчистити собі дорогу. А от "свята трійця" закликала з трибуни майдану до крові! А якщо кров покликати, то вона прийде. Прийшла! Але тобі не вони, а Яник винний? На всі його пропозиції, принаймні обговорення ситуації, в них була лише відмова! Хто блокував постійно ВР і не дава можливості розвиватися державі? То хто довів до цього? Думай!!! Інакше першим притягнуть тебе, принаймні за заклик до вбивства.
Офицер Показати IP 22 Лютого 2014 11:34
Я не астролог и не политический аналитик (неизвестно, кстати, из чьих уст чаще звучат правдивые прогнозы), чтобы угадывать будущее, да и не о том хочу поговорить. Я — гражданин Украины, а до этого был гражданином СССР. Не многим более чем за тридцать лет жизни у меня украли две Родины. Первую я помню. Однако точно знаю, что та, первая Родина, была сильной, ее уважали. Потом была вторая, Украина, которая мне дорога не меньше первой. Ее главное достоинство было не в силе армии и экономическом могуществе, а в миролюбии. Мы все могли гордиться Украиной (хотя бы за мир) даже в эпоху самых трудных испытаний. В лихие 90-е, когда у могучей России появилась незаживающая рана чеченской войны, украинцы говорили, что «у нас нет такого, здесь спокойно». И это было правдой. Не такое уж малое достижение, пусть одно из немногих, которых страна добилась и хранила двадцать лет. Сегодня у меня Украину украли, изнасиловали на Майдане и убили. Спокойствие если и вернется, то очень не скоро и уже не в эту державу. Родину нужно защищать, скажете вы, и будете правы. В Киеве меня не было, когда все это происходило, я не защитил свою Родину. Нет, не буду каяться, в том нет моей вины, потому что Украина как самостоятельное государство имела граждан, давших присягу и обязательство защищать ее и меня, всех прочих. Армия и милиция должны были быть на страже. В эти морозные зимние дни в Киеве обе эти структуры свой долг выполнили с честью. Те ребята из «Беркута» и «вэвэшники», которые отдали свои жизни за Родину, заслуживают всяческого уважения. Что касается армии, то ее руководство дало обещание сохранять нейтралитет и сдержало это обещание. Считаю — именно так и нужно было поступать, за что отдельное спасибо, иначе крови на улицах было бы гораздо больше. Что ж… Я помянул свою безвременно почившую Родину. Мне было так же больно только в тот день, когда умерла мать. Впервые с того дня на глаза наворачиваются слезы. Ни в какой статье не передать того, что я сейчас чувствую (говорю «я», но не могу поверить, что не найдется людей, которые испытывают или скоро испытают что-то похожее). А теперь хочу сказать другое. Совсем другое. На телевидении в таких случаях предупреждают: «Уведите детей от экранов». Нет, сдержусь, конечно, иначе материал станет непечатным, но, знаю, что вы меня поймете. Я буду обвинять, потому что имею на это право как гражданин Украины. Причем обвинять поименно и с подробностями. Виктор Янукович, президент Украины. Я, гражданин Украины, обвиняю вас в государственной измене и развале страны. Обвиняю в убийствах мирных граждан, сотрудников милиции и внутренних войск, а также в гибели протестующих с Майдана и даже экстремистов, потому что они должны были быть арестованы и преданы суду, но не убиты, как собаки на улице. Кровь всех этих людей на вашей совести, независимо от того, кто жал на спусковой крючок. Обвиняю в преступной бездеятельности и трусости. Именно вы, президент, должны были принять ключевые решения в трудную минуту, но не сделали этого. По вашей вине пролилась кровь. Я, житель Донецкой области, горжусь тем, что на прошлых выборах не голосовал за подобное ничтожество. Олег Тягнибок. Вы — откровенный нацист, и уже одного этого достаточно. Никаких обвинений бы не потребовалось более. Но все же уточню. Обвиняю вас в призыве к вооруженному восстанию против закона и в захвате власти. Обвиняю в поддержке вооруженных экстремистов. Ваша персональная вина может быть с легкостью доказана. Есть множество видеосвидетельств того, как вы призываете к бунту с трибуны Майдана. «Нам не нужны выборы, потому что мы не сможем их выиграть!» Я процитировал ваши недавние слова. Вы знали, что нацист не выиграет выборы в стране, народ которой знает, что такое фашизм лучше всех прочих. И потому поступили так, как положено настоящему нацисту. Арсений Яценюк. Обвиняю вас в призыве к вооруженному восстанию против закона и в захвате власти. В отличие от Тягнибока, вы не нацист, и это, безусловно, смягчающее обстоятельство. Тем не менее, ваша вина перед украинским народом не подлежит сомнению. Напомню вам лично, что население Украины — это не только радикально настроенные жители нескольких регионов. Виталий Кличко. Вы — совершенно особенный человек в этой клике. Кто мог себе представить вас в компании организаторов путча еще пару лет назад?! Вы были гордостью Украины. Лишь из уважения к прошлым заслугам я не стану обвинять вас действительно строго, но и того, что вы сделали, того, что сказали, хватило бы на приличный срок за решеткой. Впрочем, что заслуги? Это лишь спорт, а вот цинично растоптать Конституцию — тут никакими спортивными заслугами вины не перекрыть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus