USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Майкон хоче стати найкращим бомбардиром. ВІДЕО

19 Вересня 2011 17:27
У матчі з донецьким «Металургом» Майкон так хотів забити десятий гол у сезоні, що на останніх секундах разом із м’ячем відправив у ворота і голкіпера донеччан Олександра Бандуру.
Поразка 0:2 зіпсувала настрій і головному тренерові «Волині» Віталієві Кварцяному, і самому Майкону, – розповідає журналіст програми «ПроФутбол» каналу «2+2» Ольга Зоріна, яка побувала вдома у гравця.
Майкон став рекордсменом у цьому сезоні за кількістю забитих м’ячів. Він забивав «Шахтарю», «Оболоні», «Олександії», «Дніпру», «Іллічівцю», «Таврії». У планах Майкона – стати найкращим бомбардиром Прем’єр-ліги.
Контракт Майкона з «Волинню» завершується 31 серпня 2012 року. Зараз бразилець радий можливості пограти у Луцьку. Утім виходити звідси на пенсію не хоче.
Зараз гравець переконує, що працюватиме з усіх сил і обов’язково вийде на високий європейський рівень.
У програмі йдеться, що у Луцьку Майкон живе разом із подругою на ім’я Жизель. Шлюб 23-річний футболіст узяти має намір за 2 роки.
Окрім Жизель, у житті Майкона є ще одна найрідніша дівчина – це 5-річна донька Евелін від першого шлюбу, котра живе з його батьками у Ріо.
(Відео – sport.bigmir.net.)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus