USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Майже 20% переселенців не повернуться додому. Опитування

10 Червня 2023 07:32
Майже 20% з тих, хто був вимушений покинути власні оселі та знайти прихисток у інших регіонах України, не мають намір повертатися додому.

Про це інформує соціологічна група Рейтинг із посиланням на проведене опитування, передає Кореспондент.

Там відзначили, що більша частина тих, хто вимушено змінив місце проживання під час війни, – вихідці зі східних регіонів нашої країни (60%).

«За даними опитування, 75% серед переміщених осіб висловлюють намір повернутися додому: 12% – найближчим часом, 14% – хочуть повернутися, але ще почекають, 49% – повернуться, але після закінчення війни.

Водночас 19% зазначили, що вже не повернуться додому, і цей відсоток в динаміці зростає: порівняно з літом минулого року тих, хто не планує повертатись, стало вдвічі більше», – йдеться у повідомлені.

Опитування було проведене 1-2 червня 2023 року серед 1000 респондентів в усіх областях, крім тимчасово окупованих територій Криму та Донбасу, а також територій, де на момент опитування відсутній український мобільний зв’язок. Помилка репрезентативності дослідження з довірчою імовірністю 0,95: не більше 3,1%.

Раніше повідомлялося, що абсолютна більшість українців (87%) не готова до будь-яких територіальних поступок РФ, навіть якщо це означатиме продовження війни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучанин Показати IP 10 Червня 2023 08:31
От велике горе! Нехай собі там залишаються! З такими " партіотами" нашу країну не відбудуєш! Та й багато моїх знайомих ( кажу правду) так і сказали в розмові зі мної чи моїми близькими " а що робити в тій Україні?" І виїхали вони ( мова лише про моїх знайомих) не з необхідності, а просто використали момент! Вважаю по такому питанню не треба проводити ніяких опитувань...Розумію, що виїхали ті, хто з маленькими дітками, чи хворими родичами,,, А втекти заради влаштування себе і своїх родичів, бо там,бачите, ще й платять, а потім виставляти свої задоволені обличчя і співчувати нам, тим хто залишився тут жити, працювати, відбудовувати, захищати...Не треба Україні таких "патріотів"...
Дикий до лучанин Показати IP 10 Червня 2023 11:25
Дурнику, готуйся до навали з ташкенту, азіятами скоро будемо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus