USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Майже дві доби роботи рятувальників: на Рівненщині ліквідували пожежу на нафтобазі після удару ракети

30 Березня 2022 16:06
У Рівненській області ліквідували пожежу на нафтобазі, що сталася внаслідок російського ракетного удару ввечері 28 березня, передає ТСН.

Про це повідомив голова Рівненської обласної військової адміністрації Віталій Коваль.

«Майже дві доби цілодобової роботи рятувальників. Пожежу на нафтобазі після ракетного удару ліквідовано», – йдеться у повідомленні.

Як відомо, російська ракета влучила в сховище нафтопродуктів на Рівненщині ввечері 28 березня. Розливу пального за межі обвалування не сталося. Жертв та постраждалих немає.

Окрім того, 27 березня близько 22:00 в нафтобазу на околиці Луцька вдарила крилата ракета, випущена з Білорусі. Внаслідок цього вибухнув резервуар з нафтопродуктами.

Читати ще: Нафтобаза у Луцьку серйозно постраждала від обстрілу, – мер

Як повідомляли, у ніч проти 30 березня армія Російської Федерації завдала трьох ракетних ударів по Хмельницькому. Це перший обстріл міста від початку російської війни в Україні. Окупанти вдарили по промислових об'єктах області. Інформацію стосовно постраждалих перевіряють.

Крім того, 29 березня російські війська завдали удару по Старокостянтинову Хмельницької області. Населений пункт Хмельниччини став одним з перших, по яких Російська Федерація завдала ракетного удару у перший день війни. Після цього по місцевому аеродрому поцілили ще кілька разів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus