USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

Майже півсотні укропівців стали депутатами рад ОТГ

14 Грудня 2016 14:21
За результатами перших місцевих виборів в об'єднаних територіальних громадах 11 грудня, депутатами рад ОТГ стали 47 кандидатів від УКРОПу, інформують у прес-службі партії.

Двоє висуванців партії були обрані на посади голів об'єднаних територіальних громад на Волині: Олена Твердохліб очолила Княгининівську сільську ОТГ, отримавши 3 081 голос виборців (81,6%), а Євген Недищук – Поромівську сільську об'єднану територіальну громаду з підтримкою у 1 201 голос (66,2%). Загалом «Українське об’єднання патріотів» отримало на виборах в ОТГ 4-й результат серед політичних партій.

Найбільше депутатів – 39 – УКРОП матиме в ОТГ Волинської області. Так, укропівці отримали більшість мандатів у раді Поромівської ОТГ – 10 з 14-ти, до сільських рад Княгининівської та Литовезької ОТГ обрано по 9 депутатів від УКРОПу, 8 представників партія матиме в раді Поворської сільської об'єднаної територіальної громади, 3 – в сільраді Прилісненської громади.

На Запоріжжі в раду Біленьківської сільської ОТГ пройшов 1 депутат від УКРОПу, на Полтавщині партія матиме 2 представників у сільській раді Сергіївської громади.

По двоє депутатів від УКРОПу були обрані на Херсонщині (Музиківська сільська та Хрестівська сільська об’єднані територіальні громади) та на Чернігівщині (Остерська міська ОТГ). На Тернопільщині, в Борщівській міській ОТГ, депутатом став 1 представник УКРОПу.



До слова, нагадаємо, найвища явка виборців на виборах в об’єднаних територіальних громадах була зафіксована у Волинській області - 65,20%.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus