USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Жителі Княгининівської ОТГ розповіли, чому підтримали Олену Твердохліб

13 Грудня 2016 19:00
Цієї неділі відбулись вибори у Княгининівській об’єднаній громаді – найбільшій на Волині. До її складу увійшли села Княгининок, Буків, Зміїнець, Милушин, Милуші, Моташівка, Сирники, Брище та селище Рокині.

На посаду голови ОТГ мешканці громади обрали кандидата від УКРОПу Олену Твердохліб, за яку проголосували понад 80 відсотків виборців(3081 чоловік), повідомили у прес-службі Волинського УКРОПу.

44-річну Олена Твердохліб народилася у Маяках, працювала кравцем та майстром швейного цеху. Сім років жила у Чехії. Після повернення в Україну створила власний швейний цех. У 2015 році була обрана Княгининівським сільським головою.

За рік роботи на посаді голови Княгининівської сільради пані Олена реалізувала чимало із обіцяного на виборах 2015 року. Це підтверджують і жителі сільської ради, які прийшли на виборчі дільниці.

Вчитель фізичного виховання на пенсії Анатолій Затіраха все життя прожив у Княгининку. Каже, що село почало розвиватись тільки останнім часом, після того, як головою сільради стала Олена Твердохліб.
«Я завжди голосую за тих людей, яких знаю і яким вірю, – наголошує Анатолій. – Олені Твердохліб вірю і хочу, щоб вона очолювала нашу об’єднану громаду».

Свій голос за Олену Твердохліб віддала й жителька села Сирники Раїса Миронюк. Жінка розповідає, що такий вибір зробила через те, що побачила дієвість кандидата за час головування у їхній сільраді.

«У Сирниках заасфальтували дорогу, в клубі поставили хорошого обігрівача, – каже пані Раїса. – Коли Твердохліб агітувала по будинках, то сказала, що працювала за кордоном, і хоче зробити європейське життя тут. Дуже запам’ятала ці її слова. Маю надію, так і буде».

Про те, що Олена Твердохліб хороший господар для своєї громади знають і жителі сусідньої Рокинівської селищної ради.

Ольга Луцюк мешкає у селі Брище із 1948 року. Жінка каже, що раніше у їхньому селі було усе – садочок, школа, церква. Зараз вже нічого не залишилось, нещодавно лише церкву почали зводити. Голос свій віддала за Олену Твердохліб, бо чула, що вона багато зробила для Княгининка. Пані Ольга вірить, що зміни будуть і у їхній громаді.
Велику надію на об’єднання покладає й молода мама Міля Власюк. На дільницю вона прийшла разом із донькою Євою, якій тільки виповнилось півроку.

«У нашому селі багато проблем – сміттєзвалище біля домівок, розбиті дороги, відсутність садка, – розповідає жінка. – Більшість людей возить дітей у Рокині до дитячого садочка, але автобус їздить не систематично. Тому хотілося б, щоб майбутня голова врегулювала це питання. Також мають нарешті улагодити проблеми зі сміттєвим полігоном. Кошти, які виділяє Луцька міська рада на його розміщення, мають йти на розвиток нашого села, а не в чиюсь кишеню. Олені Твердохліб повірила. Думаю, вона зможе навести лад».
Сама ж переможець на посаду голови Княгининівської об’єднаної громади Олена Твердохліб каже, що така підтримка жителів громади надала їй душевний спокій на цих виборах.

«Люди повірили в те, що зміни в нашій громаді будуть. Бачу, що люди стали активними, їм небайдужий розвиток громади. Моя основна мета за цей рік – щоб люди ходили на голосування, щоб мали вибір, щоб мали з кого вибрати. На сьогодні це вдалося, – зазначає пані Олена. – В житті собі завжди ставлю високу планку, зараз мені цю планку встановила громада. Зобов’язана їй відповідати».

Олена Твердохліб наголошує, що першочергове завдання – зведення дитсадочка у Зміїнці. Землю для дошкільного навчального закладу вже виділено, в процесі розгляд проектів. У 2017 році, впевнена Олена Твердохліб, будівництво розпочнеться. Також у найближчих планах спорудження очисних споруд у Княгининку та Рокинях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
жителям Показати IP 14 Грудня 2016 07:18
може не варто піаритись, досить, головиха просто посередня, громад в області багато а тут тільки про посередню твердохліб, ой не буде діла в громаді
Лучанин Показати IP 14 Грудня 2016 09:34
Заздрість це великий гріх! Заздри мовчки!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus