USD 39.80 40.04
  • USD 39.80 40.04
  • EUR 39.85 40.15
  • PLN 9.85 9.98

Майже три чверті американців вважають, що США повинні закрити небо над Україною

5 Березня 2022 12:09
Близько 74% американців переконані, що Сполучені Штати та їхні союзники по НАТО повинні встановити над Україною безполітну зону.

Про це повідомляє Reuters із посиланням на соціологічне опитування Ipsos, передає Укрінформ.

Як зазначається, 80% респондентів, включаючи значну більшість республіканців і демократів, заявили, що Сполучені Штати повинні припинити купувати російську нафту.

81% вважає, що Вашингтон повинен запровадити додаткові санкції проти Росії.

При цьому 77% згодні, що США мають конфіскувати активи російських олігархів, пов’язаних із Путіним.

Результати опитування свідчать про зростання обурення громадськості в США вторгненням Росії в Україну та бомбардуванням українських міст, констатується в публікації.

Близько 62% респондентів заявили, що готові платити більше за паливо та газ в умовах імовірної паливної кризи, аби захистити іншу демократичну країну.

«Ви бачите дедалі більшу готовність американської громадськості платити за таку підтримку України», - прокоментував результати опитування експерт Чиказької ради з глобальних питань Крейг Кафура.

Як ми писали, петиція із проханням до НАТО про закриття неба над Україною зібрала неохідний мільйон голосів, проте генсек НАТО Єнс Столтенберг дав зрозуміти, що безпольотної зони над Україною поки не вводитимуть.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus