USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Майже кожна п’ята гривня заявленого до відшкодування ПДВ – незаконна

4 Лютого 2009 16:40
Торік волинські підприємства задекларували до відшкодування 557,1 мільйона гривень податку на додану вартість. Про це вчора, 3 лютого, під час засідання обласного антикризового комітету розповів голова ДПА в області Віталій Пекарчук, – інформує репортер «Волинських Новин».
За словами пана Пекарчука, із заявлених до відшкодування більш ніж півмільярда гривень ПДВ 348 мільйонів (62%) задекларували підприємства-експортери. Серед підприємств, які заявили до відшкодування найбільші обсяги коштів, – ЛуАЗ (65 мільйонів гривень), «Комо-експорт» (60 мільйонів гривень), «СКФ-Україна» (49,5 мільйона гривень), «Кромберг енд Шуберт» (49 мільйонів гривень) та інші.
Однак у листопаді-грудні експортні операції суттєво зменшилися, – констатував головний податківець Волині.
Серед підприємств, яким повернули найбільші обсяги ПДВ, – «Комо-експорт», ЛуАЗ, «СКФ-Україна».
За даними Віталія Пекарчука, майже кожна п’ята гривня ПДВ була подана до відшкодування незаконно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 4 Лютого 2009 16:48
Що ж получається? Що перелічені вище підприємства незаконно відшкодовують ПДВ???? На мою думку таку інформацыю на загал маєэ викладати фахівець, а не особи, які в цьому нічого не розуміють. Скоріше всього інформація неповна або недостовірна. За таке можна і до суду притягти.
Анонім Показати IP 4 Лютого 2009 17:05
Та ну, хто казав, шо всім все відшкодовують?
Анонім Показати IP 4 Лютого 2009 17:34
Цікаво, цього року теж подадуть до відшкодування півмільярда пдв? А заводи то стоять...
Анонім Показати IP 4 Лютого 2009 23:27
А де ж Феміда-Інтер з ії псевдо-експортом інтелектуальної власності на міліард гривень? Чи Столяра засвітити в податкової сміливості не вистачає? Реальні підпріємства експортери назвали а про аферистів ні слова?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus