USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Майже половина іноземних інвестицій Волині - польські

30 Березня 2011 12:59
На Волині збільшується обсяг польських інвестицій – запевняє голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук.

Про це губернатор говорив на міжнародній конференції «Польсько-український кордон: шанс чи бар’єр суспільно-господарчого розвитку?» у польському місті Красичин, - повідомили 30 березня у прес-службі ОДА.

На початок 2011 року капітал польських інвесторів у волинських підприємствах становив майже 160 мільйонів доларів США, а це - майже половина усіх зарубіжних надходжень області.

Щодо результатів експортно-імпортних операцій Волині з Польщею, то за 2010 рік цей показник склав 177,2 мільйонів доларів США або майже 18% сукупного зовнішньоторговельного обороту Волині.

За цей час на ринку сусідньої держави реалізовано продукції місцевого виробництва на 44 мільйони доларів США, тобто у середньому кожна десята експортна операція, реалізована суб’єктами підприємництва нашого регіону, передбачає Польщу кінцевим пунктом призначення своїх виробів.

Динаміка ділової співпраці підтверджується й діяльністю спільних підприємств, майже 30% яких (95) створено за участю польських бізнесменів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus