USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.72 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Майже половина українців – щасливі

31 Грудня 2011 14:03
Майже половина (43%) українців відчуває себе щасливими.
Про це свідчать результати проведеного Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС) опитування в рамках проекту незалежної мережі WIN-Gallup International, - пише Газета.UA.
Респондентів попросили відповісти на запитання, чи відчувають вони себе особисто щасливими або нещасними.
При цьому 37% респондентів не відчувають себе ані щасливими, ані нещасними, 14% - відчувають себе нещасними, 6% - не змогли відповісти.
За рівнем щастя українці зайняли 41 місце серед населення 58 країн, які брали участь у дослідженні.
В Україні опитування проводилося з 22 листопада по 4 грудня, усього опитано 1 013 респондентів старше 18 років по всій Україні. Статистична похибка вибірки не перевищує 3,1%.
Нагадаємо, за останні 20 років цінності українського суспільства особливо не змінилися. Підтримувати інших ми так і не навчилися. Доброчинність розвинута слабо. Ми толерантні, але лише за принципом «сам живи й мені не заважай», - розповідає заступник директора Інституту соціології Євген Головаха.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus