USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Медколедж у Ковелі отримав ділянку в постійне користування

26 Липня 2019 19:22
Комунальному вищому навчальному закладу «Ковельський медичний коледж» надали в постійне користування земельну ділянку, що на вулиці Незалежності, 182 у Ковелі.

Про це йшлося 26 липня під час засідання позачергової 24-ї сесії Волинської обласної ради.

Як повідомляла заступниця керуючого справами – керівниця відділу з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та землями комунальної власності виконавчого апарату обласної ради Мирослава Якимчук, мова йде про ділянку площею 0,6548 гектара.

Її передають у постійне користування коледжу без зміни цільового призначення – для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти.

Директор навчального закладу зобов’язується здійснити державну реєстрацію права постійного користування на земельну ділянку, а також забезпечувати збереження та вільний доступ до мереж міських інженерних комунікацій, що проходять зазначеною територією, для проведення ремонтних та профілактичних робіт.

Депутати підтримали проєкт рішення 40 голосами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus