USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У трьох навчальних закладах на Волині обрали директорів

8 Лютого 2018 13:53
У трьох комунальних навчальних закладах на Волині, відповідно до рішень конкурсних комісій, призначили директорів.

Про це йшлося під час засідання позачергової 18-ї сесії облради 8 лютого.

Новим керівником комунального вищого навчального закладу «Ковельський медичний коледж» стала колишня завідувачка відділення післядипломної освіти закладу, кандидатка медичних наук Олена Григола.

Контракт терміном на три роки також підпишуть із Миколою Зайченком. Він очолить Обласну дитячо-юнацьку спортивну школу інвалідів.

Так, на конкурсній комісії, яка засідала 26 січня, Микола Зайченко висловив бажання працювати над покращенням матеріально-технічної бази закладу та посиленням тренерського складу.

Едуарду Неймарку, своєю чергою, продовжать на три роки контракт на керівництво Волинським обласним навчально-курсовим комбінатом.

Як він раніше повідомляв, за минулий рік підприємству вдалося на 6,2% збільшити прибутки. Також у планах комбінату – заходи по енергозбереженню.

Окрім того, новий контракт на посаду директора (художнього керівника) заслуженого народного ансамблю пісні і танцю України «Колос» терміном на п’ять років укладуть з народним артистом України Олександром Огородніком.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Володимир Показати IP 8 Лютого 2018 19:15
Вітаю лікаря Олену Григолу призначену на посаду директора комунального вищого навчального закладу «Ковельський медичний коледж». Бажаю успіхів на посаді директора комунального вищого навчального закладу «Ковельський медичний коледж».

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus