USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Медоб’єднання Луцької громади – одне з найкращих підприємств охорони здоров’я в Україні

27 Січня 2024 09:10
Медичне об’єднання Луцької міської територіальної громади – серед «Найкращих підприємств України 2023 року» у сфері охорони здоров’я. Медоб’єднання – на шостому місці за фінансовими показниками. Попереду – лише медичні підприємства з Києва та Дніпра.

Топ-10 компаній галузі охорони здоров’я країни сформовано за результатами індексу «Опендатабота».

Генеральна директорка КП «Медичне об’єднання Луцької міської територіальної громади» Лариса Духневич у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини наголосила, що такий успіх підприємства пов’язаний насамперед зі злагодженою роботою всього колективу – загалом близько двох тисяч працівників.

Читати ще: Проліковано понад 27 тисяч пацієнтів: Медичне об’єднання Луцької громади відзвітувало про роботу

«Медичне об’єднання сьогодні працює за принципом: усі пацієнти – наші. У нас немає чужих пацієнтів. Куди ви не звернулися би (чи в центр первинної медико-санітарної допомоги, чи в амбулаторію, чи в лікарню), вам ніколи не скажуть, що ви не наш пацієнт. Ми намагаємося максимально відшліфувати надання медичної допомоги, щоб задовольнити потреби населення. На жаль, не все вдається, тому в нас – ще багато амбітних планів.

Сьогодні ми займаємо третє місце в Україні за кількістю виписаних електронних рецептів і четверте місце – за електронними взаємодіями. Тобто колектив працює злагоджено і чітко, кожен виконує свою роботу професійно і якісно. Я хотіла би подякувати колективу за такі гарні результати 2023 року. Попереду – ще багато-багато справ. У країні триває війна, тому кожен на своєму місці зобов’язаний робити все, щоб допомогти державі вистояти, кожен повинен виконувати свою роботу кваліфіковано та з користю для держави», – сказала Лариса Духневич.

Вона нагадала, що послуги для пацієнтів є безоплатними, адже Медичне об’єднанням працює за Програмою медичних гарантій відповідно до угод з Національною службою охорони здоров’я.

Читати ще: Там, де мертві вчать живих: як працює патологоанатомічне відділення медоб’єднання Луцької громади

Зазначимо, що індекс «Опендатабота» – це аналітичний інструмент для оцінювання реального становища та географії українського бізнесу, який базується на даних із державних реєстрів, реєстрів«Опендатабота», фінансовій звітності компаній, інформації про звʼязки з РФ, санкційні списки та решті аналітичних інструментів «Опендатабота».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus