USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Медведєв задоволений резонансом, який викликав його лист до Ющенка

15 Вересня 2009 17:14
Президент Росії Дмитро Медведєв 15 вересня заявив, що йому сподобалася реакція громадськості на його лист на адресу президента України Віктора Ющенка, повідомляє lenta.ru з посиланням на «Інтерфакс».
За словами глави РФ, «інколи необхідне пряме, чесне звернення без дипломатичного етикету». «Я сказав все, що хотів сказати. Чи досягнув я цілей? Я вважаю, що так. Резонанс був таким, що всім було цікаво. Цей лист викликав різні реакції, і це нормально»,  – сказав Медведєв. При цьому він підкреслив, що писав свій лист і звертався в ньому саме до Ющенка, а не до українського народу, «як це спробували інтерпретувати».
Крім того, Медведєв розповів, що отримав багато відгуків на своє послання з України, авторам яких сподобалося те, що він написав Ющенку. «Мені сказали багато втішних слів. Ці люди казали, що лист дістав колосального резонансу», – сказав президент.
Він також пояснив, що написав українському колезі для того, щоб привернути увагу до небувалої деградації стосунків між двома країнами і окреслити причини того, що відбувається. При цьому відповідальність за похолодання в російсько-українських відносинах російський лідер поклав на Ющенка. «Причина проста: мій колега прийняв певні політичні рішення, що переслідували саме такі цілі», – сказав він. За словами Медведєва, він не може судити про те, чи вдалося українському президентові досягти поставлених цілей в економіці, «хоча це навряд чи». «Але політичних цілей він досяг – йому вдалося довести російсько-українські відносини до небачено низького рівня», – сказав російський президент.
Нагадаємо, 11 серпня Дмитро Медведєв написав Віктору Ющенку відкритий лист, у якому докоряв колезі в «антиросійській» політиці і оголосив, що російський посол не приїде до Києва до виборів нового президента України. У відповідь у листі Ющенко відкинув усі звинувачення в свою адресу і висловив співчуття з приводу тону і вмісту послання російського президента.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 15 Вересня 2009 18:01
Хай іде він із своїм листом в туалет і знайде йому там призначення. Забагато носа сунуть не в свою тарілку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus