USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

«Лист до президентів» Скрябіна продекламували українські зірки

19 Червня 2015 19:00
Зірки українського шоу-бізнесу продекламували «Лист до президентів», написаний Кузьмою Скрябіним. Про це інформує «ТСН».

Нагадаємо, Андрій Кузьменко трагічно загинув у ДТП на Дніпропетровщині 2 лютого цього року. Його позашляховик зіткнувся із вантажівкою.

Зазначимо, що «Лист до президентів» Кузьма написав влітку минулого року під впливом подій в Україні. Таким прямолінійним зверненням співак критикував як нинішню, так і попередню владу, оскільки ніколи не приховував своєї неприязні до правлячої «верхівки» вітчизняного суспільства.



Записане колегами Кузьми відеовражає своєю проникливістю та щирістю. Зіркам вдалося передати емоційне послання, яке вкладав сам автор у ці «правдорубні» рядки.

Серед тих, хто долучився – Валерій Харчишин, Сергій Кузін, Віктор Бронюк, Соня Сотник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
вася Показати IP 19 Червня 2015 19:30
слова пісні "Лист до президентів України": Панове президенти, є до вас розмова. Бо ми давно не чули від вас правдиве слово. І, може, я ніколи б не починав її, Та скажу вам відверто - причина у війні В яку ви цю країну всі разом погрузили І, щоб її не було, ви нічого не зробили. Невже за стільки років ви достатньо не нажили, Щоб заробляти гроші, копаючи могили? Панове президенти, є до вас питання: Чому ви всі живете як голубці в сметані Тоді, коли всі люди скидаються солдатам Копійками, які ви ще в них не встигли відібрати? Чому ви не пошлете на війну своїх синів, Ні внуків, ні племінників, самих вас там не видно, Зате на смерть кидаєте чужих чоловіків Скажіть мені, невже це виглядає справедливо? Чому холоднокровно ви зливаєте країну? І у крові своїй ви власну топите дитину Скажіть, будь ласка, чим всі люди в цій країні винні Скажіть ціну, за скільки ви продали Україну! Я хочу побажати вам , панове президенти Відчути весь наш біль на собі, перше ніж померти. А всім нащадкам вашим - я хочу тільки зла Яке ви всі разом роками готували нам! (с) Кузьма Скрябін
Patrik до вася Показати IP 19 Червня 2015 19:47
Текст листа абсолютно виважений i справедливий... Спiвак Андрiй був не поганий, царство йому небесне... Одного я не можу збагнути i збагнути, чому ж вiн у певний час за партiю регiонiв концерти своi давав, пам'ятаю його виступ в Луцьку, приiжджав вiн тодi на червоному Гольфi, проживав в готелi "Украiна".
Анонім до Patrik Показати IP 19 Червня 2015 21:46
помилилася людина, він завжди про це шкодував..
Екскурсовод до Patrik Показати IP 19 Червня 2015 22:00
Та краще за партію регіонів ніж за теперішню "партію війни"!
Керн до Patrik Показати IP 19 Червня 2015 22:12
Жити по-новому краще , б....ь.
123 до Patrik Показати IP 19 Червня 2015 22:25
він сам в інтерв"ю потім казав, що в групи було складне матеріальне становище і тому вони були змушені виступати за партію регіонів.
Месник Показати IP 20 Червня 2015 09:55
Да яка нахе різниця яка партія! В оновлених партіях скільки бидлоти? Не меньше ніж в регіонах було. А як не прикро, такого геноциду, який зробила нинішня влада, жодна з влад не робила! Це факт!
Лучанка Показати IP 20 Червня 2015 10:01
А наші зірки своїх слів не можуть знайти? Мовчать... Хто , як Кузьма, насмілиться правду казати? Чужі слова під соусом спогадів про загиблого Кузьму- будь ласка, а свої - це ж можна поплатитися...Всім все подобається? Не поважаю цих "зірок"! Брехня одна. Вмонтовуються в те, що вигідно на даний час. Правду казати - це ж небезпечно. Куди краще махати синьо-жовтіими прапорами і кричати зі сцени "Путін-.х..", хоча своїх на ту саму букву- хоч греблю гати!
яна Показати IP 20 Червня 2015 17:08
Пані Лучанка, як ви влучно сказали. Та після загадкової смерті Кузьми тепер ще більше всі бояться правду казати. Страшно ж і не вигідно!!! Але не лише президенти відповідальні за війну, а ми самі. Бр не требе усьому вірити що вони нам з телевізорів говорять, не треба на їх провокації вестись. Патріотизм наш проти нас і використовують, у своїх власниз інтересах, не нехтуючи нашими життями. І який же тепер режим кривавіший?????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus