USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Медичну бібліотеку в Луцьку не ліквідують

27 Лютого 2018 21:32
Волинська обласна наукова медична бібліотека буде працювати.

Про це депутат Волинської обласної ради від УКРОПу, голова бюджетної комісії Ірина Вахович розповіла під час спілкування із журналістами у програмі «Вісник обласної ради», повідомляє прес-служба волинського УКРОПу.

Нагадаємо, під час грудневої сесії Волинської обласної ради тодішній голова бюджетної комісії Андрій Турак вніс пропозицію зняти кошти на фінансування медичної бібліотеки у 2018 році – 1 мільйон 357 тисяч гривень, а саму установу ліквідувати.

Ірина Вахович запевнила, що книгозбірню у жодному разі не закриватимуть.

«На засіданні комісії ми заслухали керівника установи, проаналізували відвідуваність. Оскільки в нашому місті немає медичного університету згадана книгозбірня залишається єдиним місцем, де студенти медичних коледжів та лікарі можуть відшукати необхідну літературу. У місті планують створити єдиний комунальний заклад – Центр громадського здоров'я, в який увійдуть різні медичні установи і серед них спеціалізована бібліотека», – зазначила депутат.

Додамо, обласна наукова медична бібліотека заснована у 1945 році. А у її фондах налічується понад 130 тисяч видань спеціалізованої літератури.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
likar Показати IP 27 Лютого 2018 23:01
a de vona je ? /oo
Іван Показати IP 28 Лютого 2018 07:26
Нагадайте де вона є?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus