USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.55 39.85
  • PLN 9.65 9.85

Медики повідомили про невідомий раніше симптом COVID-19

19 Квітня 2020 12:46
Медики Італії та Іспанії повідомили про невідомий раніше симптом зараження коронавірусом - висипання на ногах.

Про це повідомляє видання Metro з посиланням на висновки лікарів, передає Кореспондент.

Зазначається, що висипання, виявлені у заражених коронавірусом, схожі на висип під час вітряної віспи і кору, заявили в асоціації педіатрів Італії. При цьому найбільш часто висипання з'являються на пальцях ніг.

Як повідомлялося, станом на ранок 19 квітня в Україні 5449 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 141 летальний, 347 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 343 нові випадки.
Раніше дослідники також помітили, що найчастіше хвороба переходила в критичний стан у пацієнтів з ожирінням. Для них шанси захворіти на важку форму COVID-19 вищі, ніж для людей з хворобами серця та легень, стверджують автори роботи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
до Показати IP 19 Квітня 2020 13:28
це не висипання радше, а дрібні крововиливи під шкірою. І це вписується в загальну картину. Вірус SARS-COV2 (що викликає захворювання COVID-19) був штучно створений в китайській секретній лабораторії в м. Ухань, а не розповсюдився з місцевого ринку морепродуктів. Зввдти сталась утічка, за інсайдерськими джерелами розвідки США заразився лаборант, він був нульовим пацієнтом. Версію про ринок підкинула сама влада КНР, щоб відвернути увагу від лабораторії. А ще 2 роки тому англомовні видання писали про експерименти цієї лабораторії з попередніми коронавірусами SARS-COV, MERS та вірусом лихоманки денге. На їх основі і був створений нинішній штамм. Такі симптоми вірус отримав від геморалогічної лихоманки денге, саме для неї характерні численні крововиливи у внутрішніх органах. Про симптоми, схожі на денге у хворих на сучасну коронавірусну інфекцію вже повідомляли десь 2 тижні тому іспанські медики.
факт до до Показати IP 19 Квітня 2020 14:41
Ще де-що доповню:Була скинута інформація,що у поширені коронавірусу винні кажани.Я з тим можу і погодитись.Вірусологічна лабораторія,про яку пише Вікіпедія,що розташована в Ухані працює по повній програмі.І без всяких сумнівів,що віруси розробляються там на замовлення і за сумашедше бабло.А раз лабораторія працює,значить ці віруси потрібно на чомусь досліджувати і випробовувати.І таким чином при лабораторії утримуються ферми,де вирощують тих самих кажанів,диких гусей,різного роду гризунів і тварин і т.д.Заразили сотню-другу кажанів і випустили.І все людство на планеті Земля опинилось в полоні коронавірусу.Те ж саме було з Ебололю,яку рознесли дикі гуси.А нам впарюють_локшину на вуха.Але від цієї локшини стає тільки страшніше.І не відомо чим все те закінчиться.
Ага до факт Показати IP 19 Квітня 2020 14:59
І я доповню. Кажани, в яких є цей вірус, не живуть поблизу Уханя, вид поширений більш на півдні країни. Так що про лабораторію і приховування інформації та цифр то факт.
Ре Показати IP 19 Квітня 2020 14:20
Аналогічно можна казати, що вірус створений американцями, які заразили китайців під час економічної війни, коли відчули, що встачають світове панування. Тепер котять бочку на ВООЗ, що це безглузда організація, яка не змогла ізолювати Китай.
Радовец Вася до Ре Показати IP 19 Квітня 2020 16:29
Якби це зробити америкоси, то вони точно знали б про можливі наслідки і закрили б штати на в'їзд-виїзд і були б у спокійному стані, а так щось не логічно. Винен Китай, що ця зараза розлізлася по планеті! Не при святі, але ядерних презентів вони можуть дочекатися за це! Або світового бойкоту!
Майор Кєп до Радовец Вася Показати IP 19 Квітня 2020 17:54
І тоді б постраждали усі країни, крім США. Дуже логічний хід.
Радовец Вася до Майор Кєп Показати IP 20 Квітня 2020 00:22
То нам що, почати дякувати вузькооким під...ам і купувати в них все лайно підряд??? Вони в плюсі полюбому, а ми в попі конкретно.
"" до Ре Показати IP 19 Квітня 2020 16:35
Продизенфікуй схованку з долярами і провітрюй періодично голову.
До до Ре до Ре Показати IP 19 Квітня 2020 22:39
то радше Китай створив цю чуму щоб викосити своїх старих, в них їх дуже багато, а їхній динамічно зростаючій економіці той тягар не потрібен. А ВООЗ дійсно безглузда організація в теперішній своїй іпостасі. Її нинішній голова був призначений за лобіювання КНР, він себе і вів відповідно, нахвалював китайську владу на початку епідемії за їх ніби то прогресивні методи боротьби з її розповсюдженням, не інформував належним чином світ про масштаби і спускав все на гальмах до останнього. А комуняки брехали всьому світу, за уточненими даними в них було не 3000 лише померлих, а понад 40 тис. І так, лаборант заразився від піддослідного кажана, про це теж писали. Кажани здатні бути переносниками одночасно десяка вірусів, а самі не хворіти.
Пілот Показати IP 19 Квітня 2020 14:41
А ти подивився на свої ноги?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus