USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Медики розповіли про стан родини, яка отруїлася чадним газом у Луцьку

17 Вересня 2021 21:17
У ніч проти 17 вересня у Луцьку ушпиталили жінку і 14-річну дівчину з отруєнням чадним газом.

Про це повідомляє Суспільне.

Як розповів завідувач відділення Медичного об’єднання Луцької тергромади Олександр Бойко, 50-річна жінка поступила зі скаргами на головний біль, нудоту, блювоту і загальну слабкість.

«Зі слів пацієнтки, погано працювала газова колонка на кухні. Видавала незрозумілі шуми, у той час там перебувала її 14-річна донька», – каже завідувач відділення Медичного об’єднання Луцької тергромади.

Додає: нині стан жінки стабільний, її перевели у терапевтичне відділення. Спілкуватися з журналістами вона відмовилася.

14-річну дівчину доставили в обласну дитячу лікарню у важкому стані, розповів телефоном медичний директор установи Ігор Дородних. Ніч дівчина провела у реанімації. «Зараз дитина в стані середньої важкості вже сьогодні переведена в профільне соматичне відділення для подальшого лікування», – каже медик.

Як ми писали, у Луцьку троє людей отруїлось чадним газом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus