USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Повідомили про стан лучан, які отруїлись у власному будинку

19 Січня 2021 18:17
Двох лучан, які ввечері 18 січня отруїлися невідомою речовиною, вже виписали додому.

Про це Суспільному Волині розповів завідувач відділення Луцької міської клінічної лікарні Олександр Бойко.

11-річна дитина досі лишається у лікарні.

Нагадаємо, подія трапилася напередодні на вулиці Потебні, 44. Керівник обласного Центру екстреної допомоги Володимир Шмаль каже: отруїлися мешканці однієї квартири: 62-річна жінка, 32-річний чоловік та дитина 11 років. Людей доставили до медзакладів міста.

У квартирі, де отруїлися двоє дорослих та дитина, проживає 12 людей, – розповів один з жителів помешкання Анатолій. Чим саме отруїлися його рідні не каже.
«Одна грубка гріла. Хотів другу запалити, а тяги не було і пішло на низ, димар був забитий. Я ж на кришу не залізу. Ось така єрунда зробилася. Я їх сюди привожу, бо з лікарні їду і їх сюди усіх забираю», – каже родич отруєних.

Медики кажуть, дорослих доставили у лікарню з підозрою на отруєння чадним газом. Згодом цей діагноз не підтвердився. «Був проведений біохімічний аналіз, це не підтвердилося і сьогодні на даний час ці пацієнти є стабільні», – розповів завідувач відділення Луцької міської лікарні Олександр Бойко.
В обласній дитячій лікарні, куди доставили 11-річну дитину, розповіли, що неповнолітній особі поставили діагноз «токсична дія оксиду вуглецю» Як розповів телефоном лікар Ігор Дородних, дитині в реанімації провели кисневу терапію та детоксикацію. Її стан із позитивною динамікою, тому дитину перевели в педіатричне відділення.

Сусіди родини розповіли, що сім’я не благополучна.
Телефоном начальник служби у справах дітей Луцької міської ради Федір Шульган розповів, про цю сім’ю знають – рік тому мешканці будинку зверталися до них зі скаргою на родину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus