USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Медики з Волині допомагають пораненим на Сході

13 Червня 2014 11:10
34 медичні працівники з Волині поїхали у гарячі точки на Схід.

Про це стало відомо під час прес-конференції управління охорони здоров’я ОДА, приуроченій до професійного свята – Дня медичного працівника, який цьогоріч відзначається 15 червня.

Так, про те, що лікарі з Волині надають медичну допомогу пораненим військовим розповів виконувач обов’язків управління охорони здоров’я ОДА Іван Грицюк. Тож, напередодні професійного свята він побажав відважним медикам міцного здоров’я та швидкого повернення додому.
До привітання колег, які сумлінно несуть службу у гарячих точках, приєдналась головний лікар Ковельського пологового будинку Тетяна Пташник:

«Хочеться, щоб наступний день медичного працівника проходив у більш спокійній обстановці та під мирним небом», - зазначила медик.

Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло раніше, що ковельські медики 51 бригади розповіли про ситуацію на майдані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus