USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Медицина 500 років тому і сьогодні: зустріч українських лікарів у Луцьку

25 Березня 2017 18:15
Медиків Луцька та Волинської області, а також викладачів і студентів медичних коледжів запрошують на конференцію «Роль Реформації в розвитку медичної науки та практики», повідомляють організатори.

В Україні сьогодні гостро стоїть питання реформ в сучасній медицині. Існуюча система охорони здоров`я застаріла і є неефективною. Про це неодноразово говорять самі ж спеціалісти. Саме цьогоріч і розпочинається трансформація цієї галузі, йдеться у повідомленні організаторів заходу.

А під який вплив потрапила медицина 500 років тому? Яку роль Реформація відіграла в розвитку медицини та науки? Як створення експериментальної медицини сприяло науковому розгляду поняття хвороби? Та, що змусило відмовитися від популярних на той час «методів» лікування?

На ці, й багато інших питань під час конференції будуть відповідати доктор медичних наук та професор Олексій Опарін (Харків) та лікар психіатр-нарколог, магістр громадського здоров`я Юрій Бондаренко (Київ).

Окрім цього, присутні зможуть почути про практичні кроки в сфері реабілітації людей з обмеженими можливостями, дізнатись, як діють заклади допомоги жінкам під час кризової вагітності, про роботу «Клініки на колесах» та про діяльність санаторіїв, де практикують методи здорового харчування.

Організовує подію Волинський обласний міжконфесійний оргкомітет з відзначення 500-річчя Реформації за підтримки Управлінь охорони здоров`я Волинської ОДА і Луцької міської ради.

Захід відбудеться в п`ятницю, 31 березня 2017 року в Палаці культури міста Луцька (вул. Богдана Хмельницького, 1) о 10:00. Вхід вільний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus