USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Медзаклад на Волині отримав Міжнародний Сертифікат

20 Листопада 2015 09:45
Комунальний заклад «Ковельське міськрайонне територіальне медичне об’єднання» отримав Міжнародний Сертифікат, - повідомляють у Ковельському міськвиконкомі.

Керівництво медичного об’єднання взяло на себе зобов’язання впровадити систему управління якістю, забезпечуючи необхідними ресурсами та умовами для досягнення поставлених цілей у сфері якості. Впровадження системи управління якістю відповідно до вимог міжнародного стандарту ДСТУ ISD 9001-2009 у Ковельському медичному об’єднанні в червні поточного року затверджено наказом головного лікаря МТМО.

Відтак, на підставі результатів проведеного аудиту (перевірки) оцінки системи управління від 30.10.2015 року Ковельське міськрайонне територіальне медичне об’єднання отримало від Міжнародного органу сертифікації систем управління ТОВ «Глобал Сертифік» Сертифікат про впровадження та використання системи управління якістю у відповідності до вимог стандарту по наданню медичних послуг.

Отримання такого важливого визнання медичним об’єднанням зобов’язує медичних працівників закладів охорони здоров’я до постійного удосконалення системи управління якістю, аналізу діяльності закладів охорони здоров’я на всіх його рівнях, проведення оцінки задоволеності наданих медичних послуг та постійного поліпшення якості і вибору оптимальних та ефективних методик надання нових послуг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
хххххххх Показати IP 20 Листопада 2015 11:28
брет діти мруть бо нема кому лікува ,з окон випригують люди
Знаю Показати IP 20 Листопада 2015 12:50
Такий сертифікат раніше за Ковель одержала третина медичних закладів Волині.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus