USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Механізоване прибирання луцьких вулиць неефективне, бо ям забагато, – депутат міськради Смоленг

29 Липня 2009 11:09
Депутат Давидов Ігор із фракції БЮТ висловився за ліквідацію стихійної торгівлі на проспекті Соборності 11а. Про це йшлося сьогодні, 29 липня, під час сесії Луцької міської ради, - повідомляє репортер \"Волинських Новин\".
 
Обранець луцької громади зауважив, що це питання уже ним піднімалося, проте ніяких кроків муніципальної поліцією не було зроблено. А стихійна торгівля на проспекті не дає можливості пройти пішоходам.
 
А ось депутат із фракції БЮТ Василь Гриб розповів, що на проспекті Соборності, 32 через прибудову у будинку утворилася тріщина, довжиною 4 метри. «Не марафет треба зробити, а задуматися, що подібні прибудови можуть призвести до аналогічних випадків», - резюмував свій виступ пан Гриб.
 
Прикметно, що проблеми вулиць стали пріоритетними серед депутатських запитів. Так, депутат Іван Смоленг висловився про поєднання механізованого і ручного прибирання вулиць. Мовляв, механізоване прибирання є ефективним на рівних дорогах, а не на луцьких шляхах із ямами. Адже, на думку обранця міської громади, сміття локалізується саме у них.
 
«На горіхи» від пана Смоленга дісталося і «Зеленому господарству». Він обурився, що на вулиці Коперника буяють бур’яни і будяк.
 
Також депутатів турбує грейдування вулиці Лопатіна, виділення коштів на вставлення і заміну дорожніх знаків на шляхах міста у 2010 році.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus