USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Мексику сколихнув потужний землетрус. Є загроза цунамі

8 Вересня 2017 09:26
Потужний землетрус, що трапився в Тихому океані, сколихнув південну частину Мексики. Зафіксовані поштовхи магнітудою 8,2 бала.

Про це повідомляє The Independent.

Епіцентр підземних поштовхів був на відстані близько 120 кілометрів на північний захід від міста Піджіджапан на глибині 35 кілометрів.

За інтенсивністю струсів в епіцентрі землетрус оцінюється як «катастрофа». Було оголошено попередження про цунамі для низки країн, серед яких Мексика, Гватемала, Сальвадор, Коста-Ріка, Нікарагуа, Панама і Гондурас.

Зазначається, що в мексиканській столиці Мехіко люди в паніці вибігали на вулиці, побоюючись, що будівлі можуть завалитися. У місті також виникли перебої з електроенергією.








Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus