USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Мер Бучі розповів про масові поховання в місті: виявлено три місця

7 Квітня 2022 10:57
Мер Бучі Київської області Анатолій Федорук розповів про масові поховання в місті, виявлені після скоєних там звірств російськими окупантами.

Як передає УНІАН, про ці страшні епізоди він поділився в інтерв’ю DW.

Зі слів Федорука, станом на вчорашній вечір було 320 загиблих цивільних, число виявлених тіл зростає з кожним днем.

«Тому, що їх виявляють у приватних садибах, парках, скверах, де була можливість, коли не було обстрілів, прикопували тіла. Люди намагалися поховати загиблих, щоб собаки не розтягували. Зараз у селах громади в таких тимчасових похованнях щодня знаходимо нові тіла», – заявив Мер Бучі.

Він додав, що практично у 90 відсотків загиблих – це кульові ураження, а не осколкові.

Світ був шокований страшними кадрами масових поховань. Тому у Федорука запитали, скільки таких могил виявлено в Бучі.

«У Бучі виявлено три місця: це територія підприємства «Украгроснаб», де російські окупанти скидали тіла людей із зав’язаними руками, як дрова. А ще – вулиці Вокзальна, Яблунська і дитячий табір «Променистий», де теж знайшли людей із зав’язаними руками і кульовими ураженнями», – розповів мер міста.

Після звільнення Бучі на Київщині почали з’являтися численні фото і відео, що демонструють звірства російських окупантів.

Зокрема, на кадрах можна побачити тіла загиблих мирних жителів, які лежать на вулицях Бучі. У деяких пов’язані руки, також є вогнепальні поранення в голову.

Як ми повідомляли, США зможуть ідентифікувати російські підрозділи, які вчинили звірства в Бучі. Зі слів американського чиновника, виявлення причетних «зараз є надзвичайно важливим пріоритетом» для розвідувальних структур США.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus