USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Мер Ковеля хоче стопроцентного звільнення міліції

12 Червня 2014 16:12
Ковельський мер Олег Кіндер під час засідання виконкому міської ради розкритикував роботу місцевої міліції. Він звинуватив правоохоронців у тому, що вони не можуть покласти край стихійній торгівлі, яка існує на Привокзальній площі Ковеля вже два з половиною десятиліття, нагадавши, як особисто захистив міліцію під час народного віче від можливого погрому.

«Коли тут у буремні часи було друге чи третє віче, ми взяли під контроль те, що відбувалося в місті. Я міг би стояти в стороні, і знайшлися б ті люди, які крикнули: «Ідемо громити міліцію!» І був би другий Луцьк! Не залишилося там би взагалі нічого. І зброя «гуляла» би по Ковелю, і все інше. Я сам особисто захистив міліцію. Сам із тою командою, яка працювала: з тим самим Гетьманом, із членами виконкому, з тими, хто активно приймає участь. Що не потрібно цього робити (громити міліцію). Тобто ми стали грудьми на захист тих самих міліціонерів, які боялися, що їх вб’ють. А тепер що? Ще й виконувати їхні обов’язки? Я ще раз повторюю: нехай всі стопроцентів напишуть заяви і йдуть. Всі! От тоді і питань не буде, бо не буде до кого їх ставити, ті питання. Кажуть, що сьогодні міліція опущена нижче плінтуса, а вдруг прийдуть бастувати, і щось буде. А Закон про міліцію? Він (міліціонер) йде на пенсію, то не відмовляється ні від пенсії, ні від соціальних пільг. А чому відмовляється виконувати свої службові обов’язки? Це друга армія! Чого ми боїмося сказати, що вони не виконують свої функціональні обов’язки?» – сказав Олег Кіндер.

Критикуючи міліціянтів, ковельський градоначальник озвучив історію про те, як у післявоєнний час так звані «компетентні» органи за незначну провину поставили «під стінку» і привселюдно розстріляли начальника залізничної станції Мацеїв.

«Я не хочу говорити, що це сьогодні так треба робити. Але чому ми все прикриваємо?.. Ми говоримо і про тих працівників міліції, які повинні виконувати свої обов’язки… Ми не повинні породжувати те, що я сказав, тому що безнаказаність породжує безвідповідальність. А далі все перетворюється в хаос, де вже управляти ніхто не може. І армії сьогодні немає! Хто довів? Генерали з великими золотими зірками якісь, і міністри оборони», – наголосив Олег Кіндер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
небайдужий Показати IP 12 Червня 2014 16:23
Ідемо громити міліцію!» І був би другий Луцьк! Не залишилося там би взагалі нічого. І зброя «гуляла» би по Ковелю.........ТАКЕ МОЖЛИВО ТІЛЬКИ В ПРАВОВІЙ ДЕРЖАВІ???
З плінтусом по життю до небайдужий Показати IP 12 Червня 2014 17:58
Таке можливо тільки в буйній голівці ковельського мера Кіндера. Зверніть увагу: усі ці "погроми" є виключно в гіпертрофованій Кіндеровій уяві - "я міг би", "знайшлися б"... І через ці, уявні, події, яких не було, Кіндер фанфаронить: "Я сам особисто захистив міліцію"! І тут же своє персональне "геройство" враз розділив "із тою командою, яка працювала: з тим самим Гетьманом, із членами виконкому, з тими, хто активно приймає участь". В чому приймає? Від кого захистив? На відміну від градоначальника на всіх міських Майданах брали участь адекватні ковельчани і гості міста. Ковельська міліція була дійсно з народом. Посеред присутніх людей. А міліцейське керівництво навіть стояло поряд Кіндера на сходах в мерію. І жодної агресії до місцевих міліціонерів у патріотичних ковельчан не було. За чиїми грудьми Кіндер став "на захист тих самих міліціонерів" - можна лише здогадуватися. Бо зазвичай поряд мера витанцьовувала на морозі його вірна послідовниця - депутатка. На Майдані Гідності, між іншим.
Об'єктив до З плінтусом по життю Показати IP 12 Червня 2014 19:05
"Я сам особисто захистив міліцію": http://5.firepic.org/5/images/2014-06/12/hovg8mj17cdb.jpg "Тобто ми стали грудьми на захист тих самих міліціонерів, які боялися, що їх вб’ють": http://firepic.org/?v=5.2014-06-12_ydruauao0z6g.jpg
Григорій Іванович до небайдужий Показати IP 12 Червня 2014 18:31
Цікаво, невже "Небайдужий" сепаратист?! Тобто вже відділився від України і живе в якійсь іншій державі. Чи хоче сказати, про Україну часів Януковича -шапкокрада, що це була правова держава? Та й зараз ті ж самі корумповані менти сидять в тих же кріслах. От тут Кіндеру РЕСПЕКТ! Дивіться як хором заволали продажні поліцаї та їх жополизи - нас трогати ніззя! Стихійна таргівля не наша справа, ми державу захищаемо, ловимо бандитів, грабіжників, вбивць. А в даний момент переключяились на терористів і диверсантів "живота своего не жалея" , керуючись інтересами виключно свого карману...тьху...своеї держави , ми ж херої, а на нас бочку котять.
не Котовський до Григорій Іванович Показати IP 12 Червня 2014 19:01
Коли корумповані владні чиновники починають переводити стрілки на корумпованих міліціонерів, пожежників і ще сотню захребетних служб, бабусі, яка продає кріп чи молоко зі свого господарства від цього краще не стає. Якби Кіндер гнобив і позвільняв міліціонерів за багатомільйонні хороми, які міліцейське начальство понавибудовувало в "царських селах" - був би йому респект і уважуха. А так, про яку боротьбу з корупцією може говорити "опозиціонер" Кіндер, родина якого умудрилася в часи світової кризи і зловісного режиму Януковича звести-придбати по сходній ціні багатомільйонні "хатинки", півмільйонні авто, приватизувати комунальне майно? На ділі-то він репетує за те, аби міліція щемила тих, кому й так "нєкуда бєдному крестьяніну податься" зі своїм хутірсько-городнім крамом. Немає на ринку таких сотень облаштованих місць, аби вмістити приїжджих торговельників. А в переважно літніх селян, немає лишніх гривень, аби платити патенти-збори за "базарну" торгівлю. Не заробили вони на капусті "капусти" на маєтки-мерседеси...
Об'єктив до не Котовський Показати IP 12 Червня 2014 19:21
Виїзд до «ПортCity» у Луцьку: ---- http://4vlada.com/uploader/uploads2/1009_20140517_8020.jpg ----- http://4vlada.com/uploader/uploads2/1009_20140517_3536.jpg -----
Сільмаш Показати IP 12 Червня 2014 16:31
Подивіться на очі Кіндера! А тепер гляньте на місячний календар. Зараз повний місяць фаза 99%.
Капєц до Сільмаш Показати IP 12 Червня 2014 22:46
Завтра в п'ятницю ще й 13 червня в 07:12 настане 100% повний місяць. Ото ковельчан чекає сюрпрайз! Прикинь що ще відмочить цей лупоокий кривоух?
Кіра Показати IP 12 Червня 2014 16:35
Кіндеру теж давно пора написати заяву на звільнення і йти відпочивати.
Мент Показати IP 12 Червня 2014 16:44
нас низя трогать, без нас перестанут наркоту и разбавленный спирт продавать, скоко народу тогда погибнет вы можете себе представить ?
Хаос в голові голови Показати IP 12 Червня 2014 16:57
Кіндер вкотре свої гріхи і прорахунки намагається перекласти на інших. Звинувачувати міліцію, що вона, мовляв, ухиляється від силової "зачистки" переважно сільських жіночок, які торгують на привокзальній площі городиною, найлегше. А що зробив той же Кіндер, аби переконати людей торгувати на санкціонованих майданчиках? Репетувати, аби міліція заламувала руки безробітним селянам та бабусям-пенсіонеркам, штрафувала, заганяючи табунами в суди - діло не хитре. А що конкретно, окрім крику і погроз, зробили сотні кіндерових чиновників, аби ділом, а не безплідними засідаловками, репресіями створити людям гідні, безпечні і дешеві умови торгівлі?
Почни з себе Показати IP 12 Червня 2014 17:26
"Ще й виконувати їхні обов’язки?", - вирячивши очі, грізно гнівався перед шокованими припадком агресії підлеглими Олег Кіндер? Ковельський високопосадовець, який часто-густо публічно нарікає себе "гарантом Конституції" напевно забув, а більш за все й не знав, що повноваженнями припиняти прояви торгівлі у невстановлених місцях наділені й чиновники Ковельського міськвиконкому. При чому - нарівні з міліціонерами. Якби замість пустопорожнього торохтіння, панок Кіндер і компанія на засіданні виконкому прийняли визначене законом (стаття 255 Кодексу України про адміністративні правопорушення) рішення і уповноважили півтори сотні своїх забюрократизованих клерків на складання протоколів по 160-ій статті КоАП - ото був би результат. Було б цікаво побачити і особисто мера Кіндера, який би персональним прикладом показав бездіяльним міліціонерам, як слід боротися з ганебними проявами торгівлі у невстановлених місцях! За раз - півтори сотні протоколів! І є результат. Уявили таку картину? А її немає. Хоч і Кіндер мріє про чималу пенсію держслужбовця. І генеральськими зірками головного еколога області свого часу відсвічував (де та екологія?). "Розстрілювати", Кіндер, слід почати з власної персони. "Безнаказаність породжує безвідповідальність", - наче про себе сказав міський голова Ковеля. А ви, правоохоронці, як вважаєте?
гусь Показати IP 12 Червня 2014 21:44
ой, цей Кіндер сам добре хабарі бере, і нічого собі ще не сидить, бо міліція не працює, а як посадать його на років 10-15 ото буде результат.
ВУХО Показати IP 12 Червня 2014 21:47
Бачили яке у Кіндера вухо криве, це йому в дитинстві міліціянти вуха крутили, бо хуліганом був. Ось він і згадує їм)))
лпдмуа а простише и Показати IP 12 Червня 2014 22:08
цікаво а він медкомісію перед призначеннія на посаду проходив ? е така наука физиономия колись факультативом здавав- можу по рисах обличья і риториці зробити висновок що в дитинстві його батько бив валянком по голові аба прау раз він випав із колиски на бетон
ковель Показати IP 12 Червня 2014 22:24
Кіндера разом з міліцією гнати треба, бо ж всі знають,що вони покривають його брудні справи.Люди,такого хапугу,як Кіндер можна знайти тільки серед людей в погонах.
Знаючий Показати IP 13 Червня 2014 09:24
Даю вам 100%, що це лоповухе недолуге створіння під назвою Кіндер-сюрприз не просто так наїжджає на ментів. Мабуть, щось пішло не так, більш за все менти перестали кришувати та захищати головного крахобора Ковеля, от і вилізли "зіньки" від безсилої люті.
валерій Показати IP 13 Червня 2014 10:17
нехай розкаже тим людям які проживають в м.Ковель на вулицях яким більше 20 років і не мають даже щебневого покриття а наш патріот не вспівши перебратись в нову приватну будівлю положив відразу асфальт та тротуари, щоб зручно було доїзджати на своїх новеньких не дешевих авто. чомусь тільки не вітчизняного виробництва

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus