USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Проти мера Ковеля влаштовують мітинг. УТОЧНЕНО

15 Грудня 2014 08:45
Громадські активісти закликають ковельчан прийти та висловити на мітингу незгоду з діями та поведінкою ковельського міського голови Олега Кіндера. Про це повідомляє Кowel.com.ua.

«Правий сектор» доводить до відома ковельчан, що в неділю, 21 грудня, о 14 годині на площі перед будинком міськради відбудеться віче.

На розгляд міської громади пропонуємо винести наступні питання:

1. Про проведення акції в день чергової сесії міської ради.

2. Про притягнення до відповідальності міського голови Кіндера О.О. за кількамісячне зволікання із задоволенням матерів та дружин учасників АТО за образу людей висловом» -А я їх туди не посилав».

Щоб віче відбулося організовано та оперативно було сформовано пакет вимог для розгляду на черговій сесії просимо надавати свої пропозиції та побажання.

Запрошуємо взяти участь в рейтинговому голосуванні щодо притягнення до відповідальності міського голови. Просимо визначитися, яку саме відповідальність має понести міський голова:

1. Публічно вибачитися перед матерями та дружинами учасників АТО.

2. Добровільно подати у відставку.

3. Міська рада повинна оголосити недовіру.

4. Провести «сміттєву» люстрацію та тих депутатів, які проігнорували волю громади щодо оголошення недовіри міському голові.

5. Видача військовим комісаріатом повісток для проходження військової служби в зоні АТО міському голові та тим депутатам, які не голосували за його відставку», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, керівника ковельського осередку «Правого сектора» Сергія Дружиновича 13 грудня призначили виконувачем обов’язків керівника “Правого сектора” у Волинській області у зв'язку із припиненням повноважень керівника “Правого сектора” Волинської області Павла Данильчука.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЯРОШ ЗВІЛЬНИВ ДАНИЛЬЧУКА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 44
Сергей Показати IP 14 Грудня 2014 11:19
Ведете себя, как большевики.
віктор до Сергей Показати IP 14 Грудня 2014 12:15
кіндер заслужив не тільки звільнення а й .....гідний учень злодюги і хабарника кирильчука
екскурсовод Показати IP 14 Грудня 2014 11:25
Вже яника вигнали, і шо з того вийшло? Дочекайтесь місцевих виборів в березні, або в жовтні 2015 року і вибирайте свого мера як в цивілізованому світі, а то ведете себе як в камяному віці!
учасник екскурсії до екскурсовод Показати IP 14 Грудня 2014 11:53
скажіть , а до Вас під час екскурсії можна задавати питання , - то чому жителі Громади ,котрі обирали мера , не можуть у період його діяльності задавати йому питання , критикувати , пропонувати , висловлювати зауваження чи навіть недовіру ......
екскурсовод до учасник екскурсії Показати IP 14 Грудня 2014 12:03
А Ви порахуйте, скільки там буде жителів громади, скільки мєсних правосєків і скільки луцьких - самі все зрозумієте. А якщо розібратись, то це просто піар нового очільника ПС Волині.
ми до екскурсовод Показати IP 14 Грудня 2014 13:41
кіндер заслуговує не лише звільнення а тюрми і те що він не сидить це недопрацювання відповідних органів....а може він їх купив?
Лише тоді до екскурсовод Показати IP 14 Грудня 2014 16:13
коли Правий Сектор винесе вперед ногами останнього бандюгу з кабінету, от тоді і не буде в нас кам яного віку. Бо закони в нас не діють - бандюки -чиновники ср...ли на всі закони і будуть робити так і далі. Тому хватить писати х...ню типу - судіть їх по закону, звертайтеся в суд і т. д. І ще радите обирати мера як в цивілізованому світі..... та в цивілізованому світі існують хоч якісь порядки, то там і вибори можна проводити. А в нас, після яника обрали шоколадного зайчика, на користь якого все фальсифікується, бо сам бандит і далі тримає бандитів на посадах різного рівня. А ви все про цивілізований світ. себе спочатку цивілізуйте, сидите десь с...ку в теплому місці грієте і дурню людям в голови вкладаєте.
Хероям Показати IP 14 Грудня 2014 11:40
Дурдом продовжується. Ковельський ПС доказує що ефективніше "працюватиме" за Данибільчука, а чи Кіндер жертва чи хтось інший, всерівно.
Анонім Показати IP 14 Грудня 2014 11:49
а Загреву коли звiльните? Чи хоча б слухання на неї проведiть, бо таке враження що Правий Сектор вона купила!
екскурсовод Показати IP 14 Грудня 2014 12:06
Кіндера хочуть зробити виним в АТО? (п. 1)
дідо Показати IP 14 Грудня 2014 12:17
Не тільки Кіндера потрібно гнати, а й всю бютівську секту люструвати.
ню-ню, люструй до дідо Показати IP 16 Грудня 2014 20:38
Вся бютівська секта зараз на чолі з яйценюком та постором у народному фронті. Виграли вибори, між іншим.
віктор Показати IP 14 Грудня 2014 14:43
А ПС це люстраційний орган...???
спс до віктор Показати IP 14 Грудня 2014 15:07
А за что на майдане стояли? За то что каждый украинец свободно может плюнуть президенту в рожу!
месник Показати IP 14 Грудня 2014 14:57
А хто надав повноваження їм? Громадо! Допоки народні люстратори будуть принижувати, грабувати, нам не бачити нормального життя! Вони дограються що, з зброэю підуть вже проти них самих! Хай їдуть на ато, раз нема куди своэї сили дурної дівати. Ми з Вами цивілізоване суспільство! Маэте доказ проти Кіндера? Судіть його, хай суд буде, посадять цього вилупка, хай труси шиэ кілька років на зоні! Цікаво чому Кошарука не люструють, такого самого як Кіндер? А бо він дружбан Тимощука!!!! Один розбрад!!!! Коли вже це припинеться! Зняли Пашку, друго поставили такогож! Вирішувати нам з Вами а не купці бандюг зі зброэю!!!! Де наше славне УМВС? Знов заср*ли?
свисник до месник Показати IP 14 Грудня 2014 16:37
Мисник ти,а не месник. Полиця, на якій припадають пилом полумиски з кіндерового столу. Що, в кіндеровому Ковелі було життя нормальним до появи ПС? Так було дуже нормальним! Для Кіндера і його кіндерів. І не треба перекидати стрілки на Кошарука. Кошарук пройшов свою люстрацію, програвши кілька голосів Кіндеру. Чи справедливими були ті вибори, чи чесними? Як і при Кошаруку, так і тепер в Ковелі заправляє "Батьківщина". Вони є більшістю в міській раді уже дев'ятий рік. А з приведенням Кіндера на посаду мера - тотальною більшістю! Недарма Кіндер в 2011 році кидався словами в бік місцевих депутатів-"свободівців": "Ви на сесію можете й не приходити. Від вас нічого не залежить. Більшість голосів у мене в кишені і всі вони - з "Батьківщини"! Про суд заговорили? Скільки ще треба програних ковельською владою судів, аби вищий Суд звершив своє правосуддя над нечистю, яка збиткується над ковельською громадою?
месник до свисник Показати IP 14 Грудня 2014 18:46
Шановний!!! Перше як ви кажете на рахунок життя до приходу ПС у Ковель, було життя для Кіндерів. Можливо і не було, но добавляти бруд в г*мно не потрібно. Простіше було вигнати Кіндеровців, ніж кіндерівців і правосеківців разом! На рахунок Кошарука- як що ви вважаэте що людина яка програла вибори в Ковелі, таким чином пройшла люстрацію і покарана народним судом? То ви чоловіче думаэте по дитячому:-( Дуже бідний постраждав, аж став заступником Гунчика((( на рахунок Судів, з Вами не можу не погодитись. Але при ормальній доказовій базі ,з нормальними юристами, можна і вигравати суди!!!! Бездіяльність УМВС шокуэ:-(
як ідея Показати IP 14 Грудня 2014 16:03
Зібрати усіх мітингувальників і відразу відправити на екскурсію скажімо на мсяць в АТО. Думка бистро зміниться.
Лучанин Показати IP 14 Грудня 2014 16:20
Ніколи не симпатизував тому ковельському Кіндеру, як і в цілому наскрізь корумпованому БЮТу. Але не можна визнати свавілля "правого сектору" по відношенню до обраних громадою урядовців, бо це кроки по дальшому розвалу держави. Не виключено, що тим ковельським горе революціонерам з "правого сектору" будуть аплодувати імперіалісти в Кремлі. Хватить антидержавної анархії у Вінниці. Одумайтесь займатися дурницями! Виборці Ковеля обрали того Кіндера міським головою, лише вони мають законне право його змістити з посади.
З Ковеля Показати IP 14 Грудня 2014 16:21
Дивіться щоб того дружиновича люди самі не люстрували. ходить в камуфляжі як клоун зневажаючи солдат які там зараз воюють. А він на війні тільки 5 днів був і то не на передовій, а до виборів під час виборів і зараз завжди в Ковелі і їздить на машині не розмитненій яку люди купували для АТО, а він її собі прикарманив…
ПС Луцьк до З Ковеля Показати IP 15 Грудня 2014 16:07
троляра продажна , Дружинович зробив для України більше за вас усіх разом узятих.
Ковельчанин до ПС Луцьк Показати IP 15 Грудня 2014 16:14
може і зробив , але це не значить, що ПС у нас над законом, чому це вони мають право без номерів на не розмитненій машині кататись , якщо кожний так почне то в нас не правова держава буде , а ВНР. Думайте панове для кого картинку гарну робите.
допитливий з голоб Показати IP 14 Грудня 2014 18:25
пішов на віче рівно о 14.00. нікого нема. це що -розіграш. вн - фільтруйте новини. провокаторів багато.
Земляк до допитливий з голоб Показати IP 15 Грудня 2014 16:10
ти на число в оголошені дивився? ))
володимирчанин Показати IP 14 Грудня 2014 21:01
" ПРАВИЙ СЕКТОР" !!! Не робіть помилок, приїжджайте у Володимир тут роботи не початий край, починаючи з мера! ДАВНО ПОРА , ХЛОПЦІ, НАВЕСТИ У ВОЛОДИМИРІ ПОРЯДОК, НАШ " ПРАВИЙ СЕКТОР" - ГОПНІКІ 90-х ПЛЮС ОХОРОНЦІ МЕРА !
Волинь Показати IP 14 Грудня 2014 21:25
І до тігіпківського ср*ного комсомольця романюка ( Луцький міський голова) треба готувати "пенсію", бо воно уже пів Луцька продало, ніяк не подавиться. Слава Україні !
Анонім Показати IP 14 Грудня 2014 22:19
Приберiть ЗАГРЕВУ!!! Вона пiдлабузнюеться до ПС поки це вигiдно!!!
НОНА Показати IP 14 Грудня 2014 23:35
Іде жорстка боротьба між Кіндером та Кошаруком за владу . Вони всіляко намагаються облити брудом один одного але при цьому забувають про одне, що Кошарук це дзеркальне відображення Кіндера. Кошарук намагається показати, що Кіндер не вболіває за вирішення проблем ковельчан забуваючи те, що ще чотири роки тому він поступав так само. Це звичайний популізм, а Кошарук завжди був популістом відірваним від життя. Проблема в тому, що на майбутніх виборах в Ковелі немає нормального кандидата в мери хто б був хорошим господарем. Правий сектор тут нічого не вирішить. Як що в мери піде Дружинович його можливо і виберуть але це буде біда для міської громади.
Ковельчанин Показати IP 15 Грудня 2014 09:49
Я зовсім не підтримую Кіндера. Але шановні ковельчани ви бачили що вибирали.? Чому зараз робити цей кіпош?. Скоро вибори і вибирайте достойного. Не позортеся. Таким як Данильчук йому це все на руку він прозвітується в верхах що велику роботу зробив. Мабуть потрібно розібратися в цій ситуації а не лити бруд на голову і лякати бачками. Сьогодні Кіндер а хто завтра? І чому така ненависть в людей ще й період посту. Правого сектора ніяк не підтримую злі, гарячі , людиноненависні. Хлопці отямтеся. Злом нічого доброго не зробите.
Russia Тoday Показати IP 15 Грудня 2014 10:42
Спасибо, что перенесли, теперь успеем. ВН, вы тоже заранее пишите, а то вчера как-то скомкано все вышло...успели хоть мусорник покрасить? Он в картинке должен хорошо смотреться, патриотически...
Міньок. до Russia Тoday Показати IP 15 Грудня 2014 11:10
Перенесли,бо були в Луцьку,на панихиді по побратимові,загиблому за Україну.
СБУ Показати IP 15 Грудня 2014 11:02
Поки пан , так званиий президент, не розпрощається зі своім бізнесом і не перестане переживати за свої мільярди, а ще заробляти на смертях наших героїв., нічого в цій країні ще довго не поміняється.На мою думку на даному етапі , коли в країні йде не обявлена війна, а наші чини, замість того, щоб всіяко допомагати нашим хлопцям в так званій АТО, грають якусь непонятну подвійну гру, люстратором має бути АВТОМАТ КАЛАШНИКОВА і СТІНКА на центральних майданах наших міст, а не якийсь вже давно куплений , люстраційний кабінет, тим більше сміттєви баки. Тоді справи відразу підуть на краще.Тоді ті "українці" чини, які всі роки так "честно дбали" за свою державу, самі покинуть її кордони.
Russia Today до СБУ Показати IP 15 Грудня 2014 11:08
и мы ж говорим, что нужно быстрее продвигаться вам на пути в Европу...вы только, пожалуйста, заранее информируйте ВН, а ВН пишите об этом здесь. И еще, "стенку" тоже б как-то выделить на фоне, жовто-блакитной сделать также, и постамент бы к ней еще...
віто Показати IP 15 Грудня 2014 11:36
ты, когда соберешься ехать, не забудь капу для зубов захватить. А то случайно можешь поскользнуться и о желто-блакитную стенку носик поранить и зубик сломать, да и с постамента упасть тоже есть риск.
Russia Today до віто Показати IP 15 Грудня 2014 11:46
:))) обязательно! Вместе порадуемся расцвету и прогрессу!
СЕРГІЙ Показати IP 15 Грудня 2014 11:55
ДО НА МІСЦЕВИХ ВИБОРАХ В УКРАЇНІ2015 РОКУ ПОВИННІ ПРИЙТИ ЛЮДИ ЯКІ МАЮТЬ ВИЩУ ОСВІТУ СЛУЖИЛИ В АРМІЇ БУЛИ НА ЄВРОМАЙДАНІ ВОЛОНТЕРИ ЯКІ В ЗОНІ АТО ВОЮЮТЬ . ТАКІ ЯК САВЧЕНКО НАДІЯ ВІКТОРІВНА ЧЛЕН ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ОБЄДНАННЯ БАТЬКІВЩИНА НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ 8 СКЛИКАННЯ ВІЙСЬКОВА ЛЬОТЧИК БУЛА В ІРАКУ НА ВІЙНІ СЛУЖИЛА В ДЕСАНТИНИХ ВІЙСЬКАХ БУЛА В ЗОНІ АТО В БАТАЛЬЙОНІ АЙДАР ПОТРАПИЛА В ПОЛОН. ТА ЇЇ СЕСТРА ВІРА САВЧЕНКО ВИЩА ОСВІТА АРХІТЕТОРА БУЛА В ЗОНІ АТО ВОЛОНТЕРОМ БУЛА СУТКИ В ПОЛОНІ ЙШЛА У ВЕРХОВНУ РАДУ УКРАЇНИ ПО КИЇВСЬКОМУ МАЖОРИТАРНОМУ ОКРУГУ ВІД ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ОБЄДННАННЯ БАТЬКІВЩИНА ЗАНЯЛА 3 МІСЦЕ. НІКОЛИ НЕ ПОВИННІ БУТИ ПРИ ВЛАДІ ЧЛЕНИ ПАРТІЇ РЕГІОНІВ ТА ЧЛЕНИ КОМУНІСТИЧНОЇ ПАРТІЇ УКРАЇНИ ТА ЧЛЕНИ УКРАЇНСЬКОГО ВИБОРУ ЦІ ПАРТІЇ ТРЕБА ЗАБОРОНИТИ. А ХТО ЗАЙМАЄ КЕРІВНІ ПОСАДИ ЛЮСТРУВАТИ. ДО ВЛАДИ ТРЕБА НОВИХ ЛЮДЕЙ НОВІ ЛЮДИ- НОВА ВЛАДА.
Володимир Показати IP 15 Грудня 2014 14:41
"правому сектору" мало втрати Криму і війни на Донбасі, загибелі Небесної сотні і тисячі Героїв на Донбасі, сотень тисяч біженців. Їм кортить добити Україну лиш би самим бути у владі
Желєзний Дровосєк до Володимир Показати IP 16 Грудня 2014 00:10
...мабуть на хлопців з ПС всіх собак повісив би))) А самому слабо поїхати в Донаеропорт, в Дебальцево, в Піски і по кілька разів на день ризикуючи життям, відбивати атаки? У втраті криму винні генерали-паркетники, війна на Донбасі розпочалась через місцевих ватніків, які лягали під українські танки, в загибелі Небесної сотні винен януковощ. І серед загиблих героїв Донбасу теж є багато хлопців з ПС. І не ти опікуєшся біженцями, а волонтери і відповідні служби. І саме такі доб'ють Україну своїм пустослівям і пліткуванням, нездатністю щось вирішувати.
Анонім Показати IP 15 Грудня 2014 16:08
Кажуть паша Данильчук вже на лексусі іздить!!!!!!!!!!!!
ковель Показати IP 15 Грудня 2014 19:11
Друженович для Украіни взагалі нічого не зробив він навіть на майдан зіздив один раз на два дні щоб тільки сфотографуватися а взагалі це все робить не Друженович а Кошарук який ще раз хоче людей обманути і мером стати
Желєзний Дровосєк до ковель Показати IP 16 Грудня 2014 00:03
Даю гарантію, що ти весь Майдан просидів біля телевізора, диванний воїне))) А Дружинович (зверни увагу на правопис) був там, і не раз.
знаючий Показати IP 15 Грудня 2014 19:28
Та не звертайте увагу на того Дружиновича це стовідсоткова шістка Кошарука, він буде все робити шо йому кошик скаже
Желєзний Дровосєк до знаючий Показати IP 16 Грудня 2014 00:01
Звідки така впевненість, є докази, вумніку??? Говорити не вагони....
Котик Показати IP 16 Грудня 2014 19:03
А що скажете про прокурора ковеля?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Може пора теж миняти ?????????????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus