USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Мер Луцька – про провокації, укриття в ТРЦ і третю їдальню для переселенців

31 Березня 2022 10:47
Попри закиди окремих «активістів», у Луцьку жодні капітальні видатки з бюджету громади на ремонт прибудинкових територій чи доріг не проводяться. А, наприклад, оголошення тендеру – це лише план. Роботи, своєю чергою, розпочинаються тільки тоді, коли проведено фінансування.

Про це міський голова Ігор Поліщук розповів у ранковому зверненні 31 березня.

Він закликав громадськість не довіряти неперевіреній інформації та не піддаватися провокаціям. Наголосив, що нині міська рада робить акцент на співпраці з військовими, допомозі теробороні, військовим, добровольцям і переселенцям.

Також міський голова інформував про поточний стан справ, роботу громадського транспорту, роботу соціальних їдалень для переселенців і нагадав алгоритм дій під час тривоги в разі, якщо ви перебуваєте в магазині або ТРЦ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Денис Показати IP 31 Березня 2022 12:34
Дві з половиною.години біля сільпо(промінь). І ніхто не впускає людей . 26.03.22 р.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus