USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Мер Луцька відвідав військових на Авдіївському напрямку і передав допомогу

22 Лютого 2024 18:43
Сьогодні Луцький міський голова Ігор Поліщук відвідав і передав допомогу нашим військовим із 110 ОМБр, 3 ОШБр та 31 ОМБр на Авдіївському напрямку.

Про це очільник міста повідомив у Facebook.

Зокрема, 110 ОМБр передали 13 штук Mavic 3T, 15 штук Mavic 3, 2 штуки Ecoflow, 50 FPV-дронів від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Для третьої окремої штурмової бригади закупили 4 штуки Mavic 3 Pro, 2 штуки Mavic 3T, Matrice 30 T та автомобіль Kia Sorento (придбаний за кошти працівників міськради), 50 FPV-дронів від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Читати ще: Воїни на Авдіївському напрямку отримали партію FPV-дронів від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом»

Для бійців 31 окремої механізованої бригади передали 7 штук Mavic 3.

Нагадаємо, Луцька міськрада сьогодні для потреб військової частини А4123 Збройних сил України передала два квадрокоптери DJI Mavic 3 Pro та дві супутникові системи Starlink.

Читати ще: Допомога ЗСУ: Луцька громада передає військовим майже 200 дронів, 3 авто, Starlink та EcoFlow

Раніше ми повідомляли, що чергова велика партія допомоги для ЗСУ від Луцької громади придбана коштом бюджету на суму майже 30 млн гривень. Найближчим часом її отримають підрозділи, які відбивають російську агресію на чотирьох напрямках: Авдіївському, Бахмутському, Лиманському та Куп’янському.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus