USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

«Маємо бути монолітними та єдиними»: мер Луцька зустрівся з екскомандиром полку «Азов»

19 Грудня 2023 17:45
Міський голова Луцька Ігор Поліщук 19 грудня зустрівся з екскомандиром полку «Азов», заступником командира 3-ї окремої штурмової бригади Максимом Жоріним.

Про це інформує Луцька міська рада.

Під час зустрічі Максим Жорін поділився важливою інформацією щодо обстановки на фронті, акцентуючи увагу на тих сферах, де армія потребує додаткової підтримки та ресурсів.

«Ми маємо бути монолітними та єдиними. Для цього цивільний і військовий сектор мають бути об’єднані та спільно працювати задля перемоги», – зазначив він.

Максим Жорін повідомив, що сьогодні обговорили важливі питання підтримки підрозділу, щоб він і надалі зміг показувати хороші результати. Третя окрема штурмова бригада вже звільнила велику кількість територій в районі Бахмута, під час Херсонської кампанії та деокупації Київщини. За його словами, усвідомлення того, що попереду ще багато роботи, має давати розуміння, що необхідно працювати разом заради спільної мети.
Читати ще: У Луцького міського голови – новий радник з питань роботи з ветеранами

Важливим елементом обговорення стало обґрунтування нагальних потреб армії та можливостей міста допомогти в цьому.

Ігор Поліщук зазначив, що лучани служать в різних бригадах, зокрема й в 3-й ОШБр: «Тому сьогодні обговорили взаємодію та подальшу підтримку бригади, яка допоможе ефективно працювати та виконувати бойові завдання. Визначили механізми роботи, щоб завчасно реагувати на виклики».

Читати ще: У Луцьку спрямують не менш як 500 млн із бюджету громади на закупівлі для армії

Ця зустріч стала ще одним важливим кроком у підтримці воїнів, які виборюють незалежність та свободу нашої країни.

Нагадаємо, у Луцьку облаштують ветеранський хаб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus