USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Мер Нововолинська - у реанімації, - ЗМІ

24 Березня 2016 16:02
Нововолинськом ширяться чутки, що міський голова Віктор Сапожніков в реанімації, стан важкий. Аби перевірити інформацію, журналісти "Нововолинська ділового" звернулися офіційних осіб.

Один із заступників нововолинського голови — Олександр Громик сьогодні вранці на пряме запитання "НД" ухильно відповів:

"На роботі немає, знаю, що голова на лікарняному".

По обіді головний лікар Нововолинської ЦМЛ Віктор Мороз підтвердив "НД", що пан Сапожніков перебуває в лікарні. Назвати відділення відмовився: "Це закрита інформація".

Водночас у реанімаційному відділенні на запитання голови ГО «Україна + Польща» Анатолія Бідзюри коротко поінформували: "Так, у реанімації, а все інше — лікарська таємниця".

Віктору Борисовичу Сапожнікову за кілька тижнів має виповнитися 62, це його 5-та каденція на посаді нововолинського міського голови.

Нагадаємо, у понеділок, 28 березня, в Іваничівському районному суді має відбутися перше судове засідання за позовом до мера Нововолинська Віктора Сапожнікова по факту ненадання відповіді на інформаційний запит про доступ до публічної інформації та імовірної бездіяльності найвищого посадовця місцевого самоврядування міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Вася Показати IP 24 Березня 2016 18:23
суд і реанімація нічого спільного
x Показати IP 24 Березня 2016 19:11
Кому ти нагадуеш. Мінотпврик
Медики Показати IP 25 Березня 2016 08:45
Це Сапожнікова дорікають у бездіяльності ? Пошукайте ще такого і не знайдете. Легко просторікувати,але важко щось конкретно зробити. Він здоровя поклав на цій роботі. Шахтарів не обдуриш.
гість Показати IP 28 Березня 2016 13:51
Мої співчуття родині. Хороший був і розумний чоловік!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus