USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Сапожніков пообіцяв виконати постанову суду. Офіційний лист

25 Січня 2017 09:59
Міський голова Нововолинська Віктор Сапожніков після низки засідань судів, апеляційних скарг, клопотань та протестів адвокатів у офіційному листі підписаному власною рукою, пообіцяв виконати Постанову Львівського адміністративного апеляційного суду від 02.11. 2016 року впродовж 10 днів.

Про це повідомив Інформаційному агентству Волинські Новини член тер. громади м.Нововолинська, голова ГО «Україна + Польща» Анатолій Бідзюра та надав копію документа.

Ідеться про надання йому (Анатолію Бідзюрі) списків осіб, які отримали квартири, земельні ділянки та інше комунальне майно громади міста згідно рішень Нововолинського виконавчого комітету впродовж 11 років (2004-2015).

ЧИТАТИ ДЕТАЛЬНІШЕ: НОВОВОЛИНСЬКИЙ ПЕНСІОНЕР ВИГРАВ СПРАВУ ПРОТИ МІСЬКОГО ГОЛОВИ

Нагадаємо, до міського голови В. Сапожнікова, із інформаційним запитом Бідзюра звернувся ще далекого 2015 року.

«І ось, не пройшло й 2 років, після втручання трьох судових інстанцій – Нововолинського міського суду, Іваничівського районного та Львівського апеляційного (у останній апеляційну скаргу було подано самим міським головою), як після відповідних дій нашої міської виконавчої служби, вже й маю результат», - повідомив Анатолій Бідзюра.





.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
andrei Показати IP 25 Січня 2017 18:08
уже месяц прошел с тех пор а сапожников заплатил штраф 6400 грн?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus