USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Мер Нововолинська з керівниками підприємств завезли допомогу військовим на передову

4 Квітня 2024 20:03
Днями відбулася чергова поїздка в зону бойових дій. У ній взяли участь міський голова Борис Карпус, його заступник Микола Пасевич, керівник КП «УЖК-1» Микола Лукашук, директор міжшкільного ресурсного центру Іван Гуцман і водій Богдан Ясінчук.

Про це інформує Нововолинська міська рада.

Побували на трьох напрямках фронту і доставили бійцям необхідні речі, що були закуплені, згідно з їхніми запитами за кошти платників податків. А також osb-плити, які надало підприємство «Кроноспан».

На Запорізькому напрямку військовим передали інструменти, бліндажні скоби, автомобільні шини. Захисникам Донеччини завезли автомобіль.

Побували в місці дислокації 100-ї бригади. Поспілкувалися з керівництвом і привітали з отриманням статусу окремої механізованої бригади Сухопутних військ Збройних сил України. Військовим 100-ї бригади передали шість квадрокоптерів DJI Mavic 3T та квадрокоптер DJI Mavic 3 Pro.

У кожному з підрозділів, який відвідували на фронті, спілкувалися про потреби, взяли запити на нові закупівлі. Також у Нововолинськ доставили військовий автомобіль для ремонту.

Міський голова подякував усім причетним до організації поїздки та всім волонтерським ініціативам громади, які передали смаколики та інші корисні речі захисникам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Цікавий Показати IP 5 Квітня 2024 07:34
Працювати на містян не пробували? Щось забагато вантажниками їздять мер Карпус зі світлою? Це що, на екскурсію їздять гурбою? Могли ще багато завантажити замість екскурсантів!
Олександр Показати IP 6 Квітня 2024 02:57
Колись було популярне "русо туристо"...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus