USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Мер Ковеля закликає православних до об’єднання

15 Серпня 2008 09:35

Ковельський міський голова Сергій Кошарук закликав учасників хресного ходу з нагоди 1020 річниці хрещення України-Руси «не ховати голову в пісок та опиратися на власні сили і взаємну підтримку». Про це «Волинським Новинам» повідомили у прес-службі Ковельської міськради.
У Ковелі відбувся хресний хід з нагоди 1020-ліття хрещення України-Руси. Виступаючи перед учасниками ходи Ковельський міський голова Сергій Кошарук зазначив: «Сьогодні зовсім недалеко від кордонів України ллється кров і гинуть люди. А явні і приховані учасники цього конфлікту уже зараз розглядають Україну, як нове місце з’ясування геополітичних стосунків. Знаю – ми з вами заслуговуємо кращої долі ніж вічне перебування між молотом і наковадлом  у цій світовій боротьбі за впливи».
«З точки зору суспільного єднання надзвичайно важливим, я б навіть сказав, фундаментальним є  питання об’єднання українського православ’я», - резюмував мер Ковеля.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Дядечко Показати IP 15 Серпня 2008 09:43
В нас світьска держава чи ні? І до чого тут єднання православ'я і загроза від ворогів? Православна Росія воює з православною Грузією, а саме православ'я стоїть в стороні - надає собі звично ритуальні послуги згідно кошторису.
Анонім Показати IP 15 Серпня 2008 10:34
сопли вытри вояка
З Ковеля Показати IP 15 Серпня 2008 11:30
Закликаючи про об*єднання православ*я, Кошарук робить все, аби це об*єднання не відбулося в самому місті залізничників. Вчорашній хресний хід нагоди 1020 річниці хрещення України-Руси планувався, як міжконфесійний і був запланований на святковий день Дня Незалежності України 24 серпня ц.р. Що трапилось надзвичайного, що попередні домовленості православних ієреїв Ковельщини порушилися. До чого було проводити молебень на Центральній площі міста на місці демонтованого пам*ятника нищителю священників - Леніну? Невже біля пам*ятника Кобзарю гірше місце? На цей хресний хід забули запросити УПЦ КП,УАПЦ... То це об*єднання??? Кошарук лицемір, провокатор і демагог. Його слова:"Підтримати Грузію у війні з Росією..."? Пацан. Закликає до війни, а сам в армії не служив. На молебні говорять і моляться про мир, а не за війну!
православний Показати IP 15 Серпня 2008 12:14
Кошарук - лицемір!
Дядечко Показати IP 15 Серпня 2008 12:50
Ось такі лицеміри і відвертають людей від православ'я і кидають в обійми різних сект
konsta Показати IP 15 Серпня 2008 15:07
ДО ДЯДЕЧКА!!!! А ви добродію спробуйте хоч раз в житті побачити в лиці Церкви, власне ЦЕРКВУ, а не ритуальне агенство чи хрещально-поховальний кооператив. Тоді не прийдеться писати такі нісенітниці. Стосовно "світськості" держави, то ми вже нажилися у вашому світському союзі...
Дядечко до konsta Показати IP 15 Серпня 2008 15:45
Я не можу побачити того, чого реально НЕМА... Церкви давно перетворились саме на ритуальні агенції. А щодо світкості держави - так це в Конституції незалежної України записано.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus