USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Мер Ковеля змінив одну сесію на іншу

22 Січня 2009 16:19
У роботі сесії Ковельської міськради оголошено перерву навіть без затвердженого порядку денного. Про це 22 січня повідомив репортер «Волинських Новин».
Заплановану на сьогодні, 22 січня, сесію Ковельської міськради відкрив її секретар Василь Шворак. Він запропонував оголосити в роботі сесії тижневу перерву – до 29 січня.
Як пояснив секретар міськради, є чимало питань, із приводу яких депутати хотіли почути бачення мера Сергія Кошарука. Однак градоначальник наразі в Ковелі відсутній. Окрім того, деякі питання потребують детальнішого обговорення в комісіях, у тому числі і по дитячому садочку \"Веселка\".
Натомість із головних опонентів чинного мера – депутат Сергій Товкач від Блоку Литвина – запропонував працювати і розглядати ті питання, які є на порядку денному. На його думку, Сергій Кошарук міг викласти свої бачення письмово, а Василь Шворак – озвучити.
Однак шляхом голосування депутати підтримали пропозицію секретаря міськради.
Наскільки відомо, наразі мер Ковеля поїхав здавати іншу сесію – студентську – в Національній академії державного управління при Президентові України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus