USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Заступник Гунчика боротиметься за крісло мера Ковеля

10 Лютого 2015 21:50
Заступник голови Волинської ОДА і депутат Ковельської міської ради Сергій Кошарук має наміри поборотися за крісло мера Ковеля на майбутніх місцевих виборах. Про це повідомляє «Вголос», посилаючись на власні джерела.

«Недавно призначений заступник голови Волинської ОДА Сергій Кошарук має серйозні плани взяти участь у виборах мера Ковеля, які відбудуться восени. У майбутній виборчій кампанії він розраховуватиме на підтримку влади. Зокрема, активним протеже Сергія Кошарука виступає нинішній голова Волинської ОДА Володимир Гунчик, хоча точно невідомо, чи збереже нинішній очільник обласної держадміністрації свою посаду до осені.

Основним суперником в боротьбі за крісло мера Сергій Кошарук бачить нинішнього міського голову Олега Кіндера», - повідомило джерело.

Зазначимо, що Сергій Кошарук був мером Ковеля у 2006 – 2010 роках.

Нещодавно Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про призначення Сергія Кошарука заступником голови ОДА та надання йому звання державного службовця третього рангу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
Світлана Показати IP 10 Лютого 2015 22:11
Якби я мала право голосу - то я за Кошарука. Ковель раніше був кращим, Кіндер користується зараз ще тими заслугами, що Кошарук зробив, а сам мало що робить.
Лучанин Показати IP 10 Лютого 2015 22:34
Якби я мав право голосу - я би обом заборонив брати участь у тих виборах. Вони достатньо облили нечистотами один одного. Це рівень волинских політиків - курник - спихнути ближнього і обіср*ти нижнього
з Ковеля Показати IP 10 Лютого 2015 22:55
Думаю, цей інформаційний вкид не має жодного стосунку до реалій. Є намагання ряду сил - того ж Кіндера з "Батьківщиною", аби дискредитувати чи не єдиного опозиційного до них депутата в Ковельській міській раді. Місцева "Батьківщина" на чолі з мером Кіндером аж зубами клацають від ненависті до Кошарука, який компетентно, толерантно і професійно раз по раз тицяє білосердечних недоумків у їх же л@йно. Кіндери вже випробували безліч чорних методів щодо Кошарука, а він не реагує на навіжених. Ковельські ідіоти всупереч здоровому глузду намагаються збити Кошарука з посади заступника голови ОДА? Чому ідіоти? Бо мати свого (від міста) представника на подібній посаді у виконавчій владі області - це хороший шанс для лобіювання інтересів міста на рівні області. Але ж, хіба кіндери думають про місто? Таракани в голові лапками тупотять - не до міста! Ворога треба ліпити. Ось і ліплять з Кошарука кар'єриста. Хоч у нього є реальні шанси виграти чергові вибори. Отак попишуть і Кошарук піде в мери. )))
... до з Ковеля Показати IP 10 Лютого 2015 23:01
До речі, кошаруків випадок, певно, чи не єдиний, коли чиновник рангу зама губернатора є депутатом периферійної ради. Все ж були обласної ради обранцями!
Анна до з Ковеля Показати IP 11 Лютого 2015 13:52
Це Кошарук буде захищати інтереси ковельчан на рівні області?! Не смішіть мої тапочки! Коли був мером Ковеля- роздерибанив всю землю, дбав тільки про свої шкурні інтереси і інтереси свого гарему. Мало нажерся, що знову до корита рветься?
галошам не смішно до Анна Показати IP 11 Лютого 2015 15:58
Якщо про корито, то кіндерів від корита не відгониш. Щелепами приросли. І землю як виявляється Кошарук роздерибанив не всю. Бо її чотири роки підряд кіндери дерибанять так аж гай шумить. І гарем бютівський тепер прямо в залі з мандатами сидить. І інтереси шкурні залишились. Тільки шкура грубша стала.
ZIK подає що Показати IP 10 Лютого 2015 23:08
Як пише "Телекритика", посилаючись на дані сайту "Наші гроші. Львів", у 2012 році інформаційна агенція "Вголос" перейшла під контроль гендиректора ТОВ «Укрнафтогазінвест» Зеновія Козицького, якого вважають близьким до ВО «Свобода».
роза фраєрман Показати IP 10 Лютого 2015 23:11
Пригадую відеоролик, де комерсант свідчить , що давав хабара тоді ще депутату обласної ради, начальнику управління екології п. Кіндеру, тому гнати в шию корумпованого мера в Ковелі
123 Показати IP 11 Лютого 2015 07:58
А Кошик нічим не кращий, ковельчани добре памятають, як він коханкам квартири роздавав, а земельку дерибанив не гірше за Кіндера. Всі вони злодюжки.
Так було до 123 Показати IP 11 Лютого 2015 09:38
За більше як чотири роки ніхто не доказав і ніякий суд не визначив, що Кошарук був десь порушником. А мер Кіндер устиг по багатьох судах засвітитися. І ці суди доказали Кіндера порушником законів. Так що Кошарук вже кращий за Кіндера. А про квартири роздавав? То міський голова квартир не роздає. Ордери дає виконком. А в той час членом виконкому був Кіндер і інші бютовці. Земельку теж міський голова не роздає. Ці питання вирішує рада руками депутатів. В той час в міській раді більшість була бютовська. А головним бютовцем в Ковелі був Кіндер. Він приходив на сесію і махав руками. Як треба голосувати. Так бютовці й голосували.
Ковельчанин. Показати IP 11 Лютого 2015 08:13
Кошарук хоч коханці квартиру дав як ви пишете. А Кіндер і на таке не здатний він даже свій звіт зробив і міській раді а не Просвіті , щоб менше людей прийшло. А його іщейка Прокопів підготовив питання і своїх людей щоб задавали питання Боягуз, неук, безкультуря повне. Він навіть своєї думки не має а заглядає в рот тому пікенесу Прокопіву , який аж пищить щоб знову бути в заступниках Не пройдьот!!!. Вже в.о. нач. по спорту подав заяву на звільнення. З тими придурами хто буде працювати. Одні сраколизи. такщо до Кошарука вам рака не долізти. І симпатичний і розумний і культуриний.
123 до Ковельчанин. Показати IP 11 Лютого 2015 08:29
То ж може й симпатичний кому... Тільки мер має бути не симпатичним, Богу дякувати, в нас ще не 3.14дарська Європа, а чесним і порядним.
Ломброзо до 123 Показати IP 11 Лютого 2015 09:47
Мер представляє місто. Тому його зовнішній вигляд теж не є останнім. Як і розум. Як і культура поведінки. У Кошарука усі ці критерії на місці. Чого не скажеш про Кіндера. Ходяча пародія не лише на мера, а й на просто людину при посаді.
волинь Показати IP 11 Лютого 2015 09:50
Почитаєш і д*ру даєшся, які люди у нас ці чинуші.Правду пишуть вище коменти. Чого ж ви рветеся ці Кіндери взагалі не хочеться говорити про цю людину-один негатив, а ти Кошарук чого рвеся до корита ситого. Ні одного ні другого там не повинно бути.Хай громада обере хватить ворюг на цих кріселках.На твій фейс глянути і все сказано просто гидкий
Маша Показати IP 11 Лютого 2015 11:34
Тільки спочатку на фронті нехай повоює, а то зразу до корита
Анонім Показати IP 11 Лютого 2015 13:16
До Волині. Заздриш ой заздриш Кошаруку та й таке пишеш.Видно тебе ніде не беруть. Зовнішність не малу роль грає. От як Порошенко що не кажи і за кордоном не соромно що в нас такий Президент!
Теж ковельчанка Показати IP 11 Лютого 2015 16:31
Думаю, ні одному ні другому в міські голови вже потикатися не слід! За обома "шлейфи" -дай Боже. Тільки у Кіндера свіжий, а у Кошарука вже призабутий. Проте цей балабол і прожектер не раз смішив і місто і область.
Олександр Показати IP 13 Лютого 2015 22:02
Кошарук - людина команди. І команда буде вирішувати що йому робити на місцевих виборах.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus