USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Мер Володимира писатиме лист Єремєєву через скорочення виробництва?

23 Жовтня 2008 15:45
За словами начальника управління економіки Володимир-Волинської міської ради Ігора Гендиса, попри позитивні тенденції у розвитку соціально-економічної сфери міста за 9 місяців 2008 року, відслідковується й негатив. «Наприклад, відбувся спад виробництва на чотирьох міських підприємствах». Про це він сказав під час засідання виконкому Володимир-Волинської міськради, – 23 жовтня інформує репортер «Волинських Новин».
 
Як розповів пан Гендис, за 9 місяців 2008 року промисловими підприємствами міста випущено продукції на 22,6% більше, ніж за відповідний період минулого року. Найвищий темп приросту промислового виробництва досягнуто на ДП «Комбінат хлібопродуктів»(37,8% ). «Підприємство поступово виходить із кризи», – сказав він. Також зростання обсягів виробництва спостерігається на ТзОВ «Гербор-Холдинг», ВАТ «Луга», ЗАТ «Друкарня».
 
Водночас відбувся спад виробництва на чотирьох міських підприємствах, – зауважив Ігор Гендис. Володимир-Волинським комбінатом молокопродуктів випущено продукції на 40,8 % менше від минулорічного. Причина – недостатність сировини. На сьогодні підприємство працює як заготівельний пункт для ковельського та дубнівського молокозаводів, – розповів начальник управління економіки.
 
Також знижено на 13,6% обсяги виробництва на ВАТ «Хлібзавод». Причина – вихід на ринок Володимира двох конкурентів: Луківського хлібозаводу та ПП «Луцькагропродукт». Окрім того, зменшилося виготовлення продукції на ТзОВ «Володимирекобуд» ( 6,6%) та ТзОВ «Дельта-А» (1,9%). Не випускав продукції ВАТ «Консервний завод». Згідно зі статистичними звітами, не працювало ВАТ «Володимирцукор».
 
Натомість мер Володимира-Волинського Петро Саганюк сказав, що треба «приймати міри». «Вчора головний інженер комбінату молокопродуктів був у мене. Так там же проблема, бо під загрозою закриття комбінату навіть як приймальню молокозаводу», – наголосив він. «Ларисо Володимирівно (Кулікова, заступник мера – «ВН») , треба написати листа Єремєєву, бо там змінилося керівництво і воно, мабуть, у цій економічній нерозберисі не може розібратись», – додав він. «Сьогодні підприємства закриваються і звертаються до влади за допомогою – влада, робіть щось. А що може зробити влада, якщо там приватне підприємство?» – зауважив мер.
 
Також пан Саганюк сказав висловив незадоволення і щодо ситуації з ВАТ «Хлібзавод». «Луківський хлібзавод робить погоду на комбінаті хлібопродуктів – ну не соромно вам?» ­– спитав він. Висловлювався Петро Саганюк і щодо цукрового заводу, представники якого обіцяли найближчим часом здати звіт про виробництво.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus