USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Мера Устилуга не судитимуть за службове підроблення

27 Січня 2017 21:56
Устилузького міського голову звільнили від кримінальної відповідальності за вчинення службового підроблення у зв’язку із дійовим каяттям, повідомили у прес-службі прокуратури області.

Досудове розслідування встановило, що 26 липня минулого року Устилузька міська рада уклала договір підряду із фізичною особою-підприємцем на реконструкцію дитячого садка в селі Зоря Володимир-Волинського району.

Підприємець зобов’язався провести реконструкцію дитячого садка до кінця 2016 року, проте не виконав у повному обсязі свої зобов’язання, адже не встановив у дитячому садочку меблі на суму понад 33 тис грн.

Попри це наприкінці грудня 2016 року Устилузький міський голова вніс завідомо неправдиві відомості до акту приймання виконаних будівельних робіт, а також довідки про вартість виконаних будівельних робіт.

Відомості про вчинення посадовцем кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 366 Кримінального кодексу України, було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Міському голові оголосили про підозру у вчиненні цього злочину.

У ході досудового розслідування він визнав свою вину, щиро розкаявся у скоєному, підрядник же встановив у дитячому садочку обіцяні меблі.

Відтак прокуратура звернулася до Володимир-Волинського міського суду з клопотанням про звільнення міського голови відкримінальної відповідальності у зв’язку із дійовим каяттям.

Рішенням суду клопотання прокуратури задоволено.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus