USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Мережу електропостачання закинутого військового містечка в Луцьку відновлять за 2,8 млн

23 Жовтня 2018 17:47
Вартість реконструкції зовнішніх мереж електропостачання та трансформаторної підстанції військового містечка № 51, що на вулиці Привокзальній, 14 у Луцьку, становить 2,782188 мільйона гривень.

Відповідний тендер для визначення виконавця послуг Західне територіальне квартирно-експлуатаційне управління оголосило 22 жовтня через систему електронних закупівель Prozorro. Пропозиції прийматимуть до 1 листопада. Аукціон, своєю чергою, має розпочатися 2 листопада.

Реконструкцію мереж і трансформаторної підстанції планують закінчити до 25 листопада наступного року. Роботи включатимуть кладку окремих ділянок цегляних стін, демонтаж віконних рам, заміну металевих дверних коробок, вентиляційних грат, перекриття покрівлі, підлоги, внутрішнє опорядження, зовнішнє оздоблення, улаштування ганку, вимощення східців, заміну електрообладнання, електромонтажні роботи тощо.

Підрядник гарантуватиме якість виконаних робіт і змонтованих конструкцій протягом десяти років від моменту здачі об’єкта в експлуатацію. Окрім того, упродовж трьох років він відповідатиме за ймовірні дефекти.

Окрім того, Західне територіальне квартирно-експлуатаційне управління повторно оголосило тендер на реконструкцію зовнішніх мереж водопостачання військового містечка.

Нагадаємо, споруди луцького військового містечка, які зводили у 1940–1983-х роках, уже давно перебувають у занедбаному стані. У лютому 2017 року тодішній голова Волинської ОДА Володимир Гунчик повідомив про можливість перенесення військового містечка № 51 на територію військового аеродрому. Натомість звільнену територію, загальною площею 10,35 гектара, хотіли використати для цивільного будівництва. А вже влітку 2018 року було оголошено тендер на реставрацію основних споруд, загальною вартістю понад 45 мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus