USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Мерія обіцяє «навести макіяж» до Дня Луцька

5 Серпня 2010 13:49
До святкування 925-річчя Луцька залишилося 20 днів – міські чиновники квапляться із завершенням благоустрою та прибиранням парків, скверів і прибудинкових територій міста.

Про це говорили 5 серпня на робочій нараді з питань підготовки та проведення санітарно-екологічних днів під головуванням начальника відділу екології Луцької міської ради, заступника міського голови Бориса Сороки.

Під час наради заступник мера дорікнув керівникам комунальних підприємств, міських департаментів і господарських фірм за повільне виконанням розпорядження Богдана Шиби щодо забезпечення санітарно-екологічного стану та благоустрою міста до Дня Незалежності та Дня міста.

Сорока нагадав підлеглим, що до 24 серпня в Луцьку повинна бути скошена трава, знищені бур’яни, підстрижені кущі та живоплоти, завершене квіткове оформлення, ліквідовані стихійні сміттєзвалища.

«Ми з вами живемо в обласному центрі. До нас приїдуть гості, які дадуть критичну оцінку, якщо ми не наведемо порядок. Ми повинні нарешті стряхнути із себе цю байдужість і навести макіяж місту. Ця робота вимагає всебічної організованості усіх – від двірника до керівника», – висловився начальник.

Як приклад Сорока навів білоруське місто-партнер Брест, яке делегація чиновників із міськради відвідала напередодні. Він похвалив сусідів і продемонстрував більше сотні фотографій «охайного і доглянутого Бреста».

Не посоромився заступник міського голови продемонструвати й світлини засміченого Луцька, зроблені під час останнього об’їзду.

Відповідальні за наведення порядку та належного благоустрою в місті одноголосно відзвітували Сороці, що за 20 днів все встигнуть. Хоча начальник управління охорони здоров’я міськради Федір Кошель упевнений, що від «європейського Бреста ми відстали назавжди».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ВЕТЕРАН Показати IP 5 Серпня 2010 22:08
Беріть приклад з поважних жителів громади, які готуючись до 925 річниці міста, зконтактували з будівельниками, які бажають створювати єстетичне середовище, навели порядок зовнішнього вигляду теріторії за допомогою заслуженого будівельника України, директора ЗАТ «Рембудуправління-Вишків-АТ» Смаля Олександра Яковича. Сьогодні на засіданні активу ветеранської організації Олександра Яковича привітали з днем будівельника, вручили йому Грамоту за сприяння(у вигляді спонсорства) у створенні естетичного вигляду фасаду. На зборах було звернення до всіх небайдужих бізнесменів-будівельників наслідувати приклад заслуженого будівельника України, директора ЗАТ «Рембудуправління-Вишків-АТ» Смаля Олександра Яковича. Навести єстетичний порядок своїх офісів, та у вигляді спонсорства зробити оздоблюванні роботи організаціям, які не у силі зробити таке самі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus