USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Мерія відзначила найкращих лучан з нагоди Дня незалежності

21 Серпня 2009 11:50
У Луцькій міській раді відбулися урочисті збори, на які запросили лучан, котрі займають активну громадянську позицію і беруть участь у житті міста. Серед них освітяни, медики, ветерани Другої світової війни, депутати міської ради, працівники органів самоврядування. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Перший заступник міського голови Лариса Соколовська привітала усіх із Днем народження нашої країни. Присутні вшанували хвилиною мовчання тих людей, які боролися і віддали своє життя за незалежність України, – пише сайт Луцької міськради.
Із нагоди свята та за особистий внесок у розвиток Української держави, вагомі досягнення у праці, активну громадянську позицію почесною грамотою обласної державної адміністрації нагороджено директора департаменту містобудування Георгія Шевчука.
За активну депутатську діяльність, вирішення питань життєдіяльності громади міста та з нагоди  Дня Незалежності України почесними грамотами Луцької міської ради нагороджено депутатів – Володимира Никитюка, Олега Іванюка, Олександра Мишковця, Євгена Козлюка.
За сумлінну працю, значний особистий внесок у соціально-економічний та культурний розвиток міста Луцька Подяки міського голови оголошено вчителям, медикам, активістам Луцької міської організації ветеранів України, співробітникам Служби безпеки України, працівникам органів місцевого самоврядування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 21 Серпня 2009 12:10
Шевчука нагородили за те що Москвича прокуратурі зливав. Молодці! героїчно!
Марта Показати IP 21 Серпня 2009 12:23
Найкращі лучани - чиновники і депутати! Геніально. Самі себе нагородили

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus