USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

Меркель заявила, що задоволена результатами саміту G20

8 Липня 2017 23:21
У суботу, 8 липня, під час заключної прес-конференції за підсумками саміту G20 канцлер Німеччини Анґела Меркель заявила, що задоволена результатами зустрічі.

Зокрема, вона висловила вдоволеність тим, що учасники в заключному комюніке саміту погодилися тримати ринки відкритими та протистояти протекціонізмові, повідомляє DW.

Крім того, канцлер наголосила на позитиві рішення лідерів країн G20 щодо необхідності виконання Паризької кліматичної угоди попри те, що США підтвердили свій вихід з домовленостей.

За словами Меркель, вона "дуже рада тому, що всі інші глави держав та урядів були одностайні в тому, що реалізація Паризької угоди - невідворотна".

Зазначається, що канцлер засудила масові заворушення у Гамбурзі. За її словами, ніщо не виправдовує дії екстремістів. Меркель заявила, що "ті, хто так діє, ставить себе поза межами нашої демократичної спільноти". Вона також висловила вдячність поліції за її дії і від імені інших учасників саміту.

Водночас вона пообіцяла якнайшвидше вирішити питання із компенсацією збитків постраждалим від заворушень у Гамбурзі, результатом яких стали сотні поранених, спалені автомобілі та пограбовані магазини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus