USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

У Гамбурзі затримали майже 300 противників G20

9 Липня 2017 09:24
З моменту початку протестів у Гамбурзі затримано 288 осіб, 144 з них - взяті під варту, повідомляє Die Welt.

Поліція Гамбурга оновила дані про затриманих і заарештованих демонстрантів.

Зазначається, що протестувальники розвели на вулиці кілька багать, а також кидали в співробітників поліції тротуарну плитку. Крім того, учасники акції протесту використовували пляшки від пограбованого шампанського в якості «снарядів».

За словами представника поліції, з цього числа 144 людини були заарештовані. Крім того, з початку протестів проти саміту G20 були затримані 144 особи.

Раніше поліція повідомила, що ситуація в місті заспокоїлася. Протести і заворушення припинилися.

Нагадаємо, у Гамбурзі 7-8 липня пройшов саміт «Великої двадцятки». На тлі цієї події в місті почалися великі заворушення, під час яких постраждали майже 200 поліцейських. Розбиті вітрини, сотні поранених поліцейських та затриманих демонстрантів: так виглядає Гамбург після акцій протесту. ФОТО. ВІДЕО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Цеєвропа Показати IP 9 Липня 2017 10:43
А чому таке саме у нас на Майдані носило назву (за європейськими цінностями) право людей на мирний протест? Якби Янукович так само розігнав тоді, то і країна не розвалилася би і нас більше б у світі поважали.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus