USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Мешканець Криму викрав на Волині двох коней та підводу

10 Квітня 2017 16:19
Поліцейські встановили викрадача підводи і двох коней у Камінь-Каширському районі.

Так, у селі Залісся Камінь-Каширського району злодій викрав двох коней. Зловмисника оперативно встановили та затримали поліцейські. Коней вилучили та повернули власникам. Про це повідомили у прес-службі поліції області.

Згідно з повідомленням, уночі злодій викрав із господарства 56-річного мешканця села Залісся Камінь-Каширського району коня, а у 81-річного мешканця цього ж села коня і підводу. Сума завданих матеріальних збитків становить понад 40 тис. грн.

Оперативники спільно із дільничними офіцерами поліції встановили, що крадіжку скоїв 45-річний житель АР Крим. Слід відзначити, що зловмисник у минулому притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки та за злочини, пов’язанні із незаконним обігом наркотиків.

Викрадених коней поліцейські вилучили та повернули власникам.

За фактом крадіжки з проникненням слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Зловмисника затримали в порядку ст. 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Всезнайко Показати IP 10 Квітня 2017 22:18
А чим він має додомув Крим їхати, якщо поїзд Ковель-Сімферополь відмінили?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus