USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Мешканці будинку у Луцьку нарікають, що не зможуть профінансувати перехід на індивідуальне опалення

11 Грудня 2019 09:47
Підвальну котельню у багатоквартирному будинку у Луцьку не експлуатують, а мешканці будинку стверджують, що не в змозі за власні кошти профінансувати перехід на індивідуальне опалення.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань промисловості, транспорту, зв’язку, ПЕК, архітектури, будівництва та ЖКГ 11 грудня.

Депутати розглянули колективне звернення жителів будинку на вулиці Тарасова, 41 у Луцьку.

Як пояснив голова комісії Юрій Цейко, йдеться про будинок, побудований у 1950-их роках, котельня у якому розташована у підвалі та постійно підтоплюється. Наразі ДКП «Луцьктепло» не має права обслуговувати котельні в підвальних приміщеннях. Водночас, винести котельню за межі будинку немає можливості. Наразі мешканцям будинку пропонують самотужки профінансувати встановлення індивідуального опалення.

Мешканка вказаного будинку Ольга Захарчук розповіла, що у будинку проживають 24 родини, серед яких більшість - пенсіонери. Так, їй виповнилося 82 роки. Мешканці погоджувалися на варіант, за якого їм нададуть котли та розроблять проектну документацію. Жінка нарікає, що отримує 2 тисячі гривень пенсії, тож з власних коштів не матиме змоги витратити 30 тисяч гривень на встановлення індивідуального опалення.

Члени комісії рекомендували міській владі Луцька максимально профінансувати цей об’єкт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанка Показати IP 11 Грудня 2019 13:10
Одиноким пенсіонерам потрібно, безумовно, допомогти, а тим ,у кого є діти і внуки-хай встановлюють самі. Квартири ж приватизовані і потім перейдуть цим же ж родичам. Хай діти і внуки не жлобляться і потратяться самі, а не випрошують допомогу. Попривикали...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus