USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Мешканці гуртожитку у Володимирі-Волинському отримали зручну ванну кімнату

7 Березня 2017 10:31
Довгий час мешканці гуртожитку у Володимирі-Волинському були позбавлені комфортної ванної кімнати.

Розуміючи, що проект дороговартісний, вони вирішили звернутися у Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» із проханням допомогти з реконструкцією ванної кімнати. Відтак на умовах співфінансування було встановлено бойлер, що забезпечило гаряче водопостачання, та здійснено повний ремонт із заміною сантехніки. А щоб тепло не втікало крізь старі дерев’яні вікна, замість них встановлено нові енергозберігальні, повідомляють у прес-службі Фонду.
Мешканці гуртожитку не натішаться ремонтом та висловлюють вдячність керівнику західної філії Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Андрію Алексюку, керівнику місцевого представництва Фонду Вікторії Кашубі та голові осередку об’єднання УКРОП у місті Володимирі-Волинському Сергію Радкевичу.
«Люди, які звернулися до нас із проханням, дуже ініціативні.

А ще вони – справжні господарі. Це помітно із їхнього дбайливого ставлення до спільного дому. Власними силами мешканці другого поверху гуртожитку облаштували кухні та туалети. Тому наша відповідь на звернення про реконструкцію ванної кімнати була лише позитивною. Це питання давно стояло, адже в гуртожитку живуть сім’ї з дітьми, люди поважного віку, які потребують адекватних умов проживання», – розповіла Вікторія Кашуба.
Голова ініціативної групи Євгенія Губерук каже, що зараз на другому поверсі в 14 кімнатах мешкає десять сімей. Досі вони не мали гарячої води, могли лишень підігрівати її на плиті.

«Усі хочуть жити в кращих умовах, але для цього потрібні ініціатива, час та гроші. Згуртувавшись, ми зробили кухні, туалети, але на ванну кімнату вже грошей не вистачало. Неодноразово зверталися в інші організації, фонди з проханням про виділення коштів на запланований ремонт, та позитивного результату так і не отримали. Дізнавшись про діяльність у нашому місті представництва Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», вирішили звернутися ще до них. І нам не відмовили. Відтак на кошти, виділені Фондом, нам вдалося закупити будівельні матеріали, а вже ремонт оплачували самі. Зараз у нас є і душова кабіна з гарячою водою, і ванна кімната, де також стоять пральні машини. Усе чисто, гарно і по-сучасному. Хочу щиро подякувати Фонду від усіх нас, адже гуртом легше робити справи», – зазначила Євгенія Губерук.

Допомога мешканцям гуртожитку з реконструкцією ванної кімнати стала можливою завдяки проекту «Ініціативні громади», що його реалізовує Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом». Це один з перших проектів саме у Володимирі-Волинському, а загалом у районі підтримано та реалізовано понад 20 проектів у різних сферах життя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
волиняка Показати IP 7 Березня 2017 13:50
Який примітів. Чи не соромно про таке писати,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus