USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Мешканці суміжного з Луцьком села просяться до об’єднання

21 Серпня 2015 07:00
Через неналежну якість води страждають мешканці одного із суміжних сіл з обласним центром Волині. Споживати та готувати їсти на іржавій воді - неможливо, бідкаються селяни. Якщо питання найближчим часом не вирішиться, санепідемслужба припинить постачання води.

Про це йшлося під час прийому громадян у заступника Луцького міського голови Лариси Соколовської, 18 серпня, в Центрі надання адміністративних послуг у Луцьку.

Жителька села Полонка пані Годлевська розповідає, що рахунки селяни оплачують як за питну воду, хоча з кранів ллється іржава.

«Ми написали колективне звернення, що у нас на вулиці Довженка жахлива вода, а платимо як за питну воду. Санстанція сказала, що дають сільраді місяць для вирішення проблеми. Нам сказали, що воду відріжуть, якщо ми не приєднаємось до міста. Ми навіть цілим селом хочемо приєднатися, але нам кажуть в сільраді, що не можна так», - розповідає жінка.

А також додає, що Луцька міська рада має такі можливості забезпечити село належними комунікаціями, люди готові вкладати й свої кошти.

Заступник Луцького міського голови Лариса Соколовська зауважила, що приєднанню до міста заважають самі сільські голови.

«Звісно, сільські голови ведуть агітацію проти цього питання, бо бояться втратити свої посади. До того ж, у нас є ще подібне звернення із села Рокині», - нагрозповіда Соколовська.

Посадовець сказала, що звернення розглянуть та дадуть їй відповідь, що з цього приводу можна зарадити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
alex Показати IP 21 Серпня 2015 08:10
Ще заберіть Городище-1 і Баїв, тоді хоч дорогу нормальну зроблять. Мабуть, дорога найгірша в області, як після бомбардування.
хм. Показати IP 21 Серпня 2015 09:59
В самому Луцьку є такі дороги,що люди ламають ноги,а ви хочете,щоб в селах була.
Sonya Показати IP 21 Серпня 2015 11:14
Я погоджуюсь у Городищі і Баєві не просто погана, а жахлива дорога, і не розумію як мешканці це терплять
Лучан Показати IP 21 Серпня 2015 11:30
А самі лучани не хочуть обєднуватись з селами.Тому що, це зайві витрати з бюджету а толку з цих сіл немає ніякого.А що там депутати придумали що в цих селах є вільна земля,яку можна буде вкарасти так це поний обман лучан.вусі села давно біля луцька землю попродавали.
Анонім Показати IP 21 Серпня 2015 22:25
Народ, які ви нерозумні.................. Які дороги????? який транспорт???????? Вам коли прийдуть рахунки з міськими тарифами. ви на задні ноги сядете.. І вся арифметика на тому закінчиться. А .. ще коли якийсь заводик під вікнами побудують - то тод ідойде що таке ці об"єднання. Але буде пізно. Головою думайте!
Полонка Показати IP 23 Серпня 2015 13:56
Повна брехня, що мешканці села Полонка хочуть приєднатись до Луцька. Якщо хочуть, то може кілька людей! Що місто може дати селу? А нічого! Сьогоднішня влада міста обіцяє багато,а скоро ж місцеві вибори і не факт, що вони лишаться при владі! І обіцянкам 200 відсотків - капут! А седяни лишаться без нічого! Місто захоче будувати висотки. розширити кладовище і так далі! У селян забиратимуть землі, обійстя, для будівництва, а пропонуватимуть - квартирки на 10 поверсі! отак! Думаймо!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus